O oguztaha123 Hectopat Katılım 18 Nisan 2015 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2015 #21 daha uygun pc yokki varmı hani nerede? ve Batuhan Ülkü kardeşim bende onların dediğini anladım ama düzgün söyleyebilirdin yani sen sinir oldunsa senin sinirin bna sökmezki kardeşim.
daha uygun pc yokki varmı hani nerede? ve Batuhan Ülkü kardeşim bende onların dediğini anladım ama düzgün söyleyebilirdin yani sen sinir oldunsa senin sinirin bna sökmezki kardeşim.
B batuhan ülkü Hectopat Katılım 22 Ekim 2014 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2015 #22 Hayır sadece ben sinir olmadım.Onlarda sinir oldular bence.Ne mi olur? Yardım etmeyiz.
O oguztaha123 Hectopat Katılım 18 Nisan 2015 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2015 #23 etmediniz etmediniz yani napabilirim sizin tercihiniz sinir olsunlar yani banane.
B batuhan ülkü Hectopat Katılım 22 Ekim 2014 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2015 #24 oguztaha123 dedi: etmediniz etmediniz yani napabilirim sizin tercihiniz sinir olsunlar yani banane. Genişletmek için tıkla... Yardım ettik. İlk sayfadaki önerilere bakarsan orada istediğin her şeyi bulabilirsin.
oguztaha123 dedi: etmediniz etmediniz yani napabilirim sizin tercihiniz sinir olsunlar yani banane. Genişletmek için tıkla... Yardım ettik. İlk sayfadaki önerilere bakarsan orada istediğin her şeyi bulabilirsin.