3200 TL Oyun Sistemi Toplama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen ciddi misin? Günümüz oyunları artık 2 çekirdekli işlemcilere ağır geliyor. Ve sizce ileride bir RAM takmak mı daha mantıklı yoksa işlemci ve ekran kartını değiştirmek mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen ciddi misin? Günümüz oyunları artık 2 çekirdekli işlemcilere ağır geliyor.Ve sizce ileride bir ram takmak mı daha mantıklı yoksa işlemci ve ekran kartını değiştirmek mi?

G4560 kötü bir işlemci değil etiketi sizi yanıltmasın sizi 1-2 sene götürür en azından. Ben RAM'den kısıp sonra yükselteceğim.. 2 sene sonra işlemcimi i7 yaparım. Bana daha mantıklı geldi.

g4560 kötü bir işlemci değil etiketi sizi yanıltmasın sizi 1-2 sene götürür en azından .. ben ram den kısıp sonra yükselteceyime .. 2 sene sonra işlemcimi i7 yaparım .. bana daha mantıklı geldi ..
Bir aralar G3258 içinde öyle diyorlardı. Neyse siz nasıl istiyorsanız öyle yapın. Israr yok

Ben daha iyi performans için diğerlerindin kısmak istemediğimi söylemek istedim.. Yine de sağ olun.. Kimseye söylenmedim burası bir forum düşüncelerimi yazmak bana kalmış... Harddiski olmayan bir sistem benim için daha iyi olamaz bu benim düşüncem... Benim için bilgisayar işlemci ve ekran kartından ibaret değil Yine de tavsiyeleriniz için sağ olun..

Anladığım kadarıyla sizin için bilgisayar 'büyük anakartlı ve içi boş gözükmeyen kasa' ve dikkat ettiyseniz ben önerdiğim sistemin altına not düştüm SSD yerine HDD alınabilir diye.

@Silinen üye un ve @ShadYaqz in tavsiyelerine uymak bence de senin icin daha iyi olacaktir. İki yilda iki tane islemci almak yerine 1 yil sonra bir tane daha RAM almak cok daha mantikli geliyor bana.
Ben pahali parcalari 4-5 yil idare edecek sekilde alirdim. Ekran karti/İslemci.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…