3200 TL PC Toplama Önerisi

qWerTs06

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba 5. sınıfa geçen kuzenlerime bilgisayar toplayacağım, bilgisayarda oyun vs oynamayacaklar yani fazla abartı bir bilgisayar istemiyorum fakat çok eski de olmasını istemiyorum. Şimdilik DDR4 bir sistem 120'lik bir SSD ve 250W'lık bir güç kaynağı düşündüm. Fakat işlemci ve RAM kısmında kararsızım. İşlemciler arasında ve anakartlar arasında çok bir fark yok. AMD Athlon mu yoksa Celeron G4900 mı alsam kararsız kaldım, RAM'i de 4 mü yoksa 8 mi almak konusunda kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim iyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba 5. sınıfa geçen kuzenlerime bilgisayar toplayacağım, bilgisayarda oyun vs oynamayacaklar yani fazla abartı bir bilgisayar istemiyorum fakat çok eski de olmasını istemiyorum. Şimdilik DDR4 bir sistem 120'lik bir SSD ve 250W'lık bir güç kaynağı düşündüm. Fakat işlemci ve RAM kısmında kararsızım. İşlemciler arasında ve anakartlar arasında çok bir fark yok. AMD Athlon mu yoksa Celeron G4900 mı alsam kararsız kaldım, RAM'i de 4 mü yoksa 8 mi almak konusunda kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim iyi sosyaller.

Diğer parçalar için bir yorum yapamayacağım ancak kesinlikle en az 8 GB RAM al.

Yaklaşık 3500 TL tutuyor, bazı ikinci el parçalarla daha ucuza gelir.

Yaklaşık 3500 TL tutuyor, bazı ikinci el parçalarla daha ucuza gelir.
O paraya Ryzen toplamak varken neden 0 diye athlon alalım?

Ben mümkün olduğunca sıfır ürünler koymaya çalıştım, tabiki ikinci el kullanılarak daha iyi sistemler toplanabilir.
Yani yüksek bı mebla olsaydı olabilirdi de abim bu bütçede 2. Elde Ryzen akar. Intel olursa illa ki yanına ekran kartı gerekir. Bu bütçede de olmaz ekran kartı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı