3200 TL RX 470 Bilgisayar Toplama

Ram zorla 16 gb yap dual olsun.
Wd caviar blue 1 tb çok iyi yorumlar alıyor.
CL 14/15 fiyatına göre al 2133 Ddr4 [emoji1303]

Arkadaşlar an itibari ile Vatan Bilgisayar dan çıktım. Tartıştık görevli olacak şahsiyet ile. Hayatımda bu kadar sorumsuz, ilgisiz ve para koparmaya çalışan bir firma görmedim. Bize yardımcı olan adam(!) meymenetsiz ve güler yüz yok. Sanki Ceo, herşey hakkında bilgisi olan biri. Sapphire marka istiyorum, kötüleyip Asus aldırmaya çalışıyor, Ram Corsair marka istiyorum gidip adını bile bilmediğim bir markayı yazıyor, işlemci i5 6500 istedim gitmiş üst modelini yazmış birkaç yüz tl fazla olanını. 3 bin tl lik pc 4 küsür bin tl ye patladı. Üstelik işletim sistemini de parayla almamız gerekiyormuş 500-600 tl civarındaymış fiyatı. Dışarıdan kendim yükletemez miyim diyorum buna cevap veremem diyor zorladığım zaman da "gidin dışarıdan alın o zaman" dedi..!
Arkadaşlar uzun lafın kısası söylenildiği gibi ve yaşadığıma da dayanarak; bu Vatan Bilgisayar olacak rezil firma, insanları sömüreyim, ne koparırsam kârdır mantığına dayalı bir yol izliyor. Bugün bunu yaşamış ve öğrenmiş oldum. Yazıklar olsun başka ne denir ki. Parçaları internet üzerinden almaya karar verdim. Bunlar para kazanacağına internetteki adam kazansın.
Herkese iyi günler dilerim başınızı ağrıttıysam hakkınızı helal edin..

Geçmiş olsun! Vatan maalesef hem fiyattan hemde başka açılardan insanı zor durumda bırakıyor.
Son kararını net üzerinden almaya karar verdiysen İnventus'u tavsiye ediyorum. Diğerleri konusunda pek olumlu fikrim yok. Eğer toplamayı kurulumu ben yaparım diyorsan da Hepsiburada'da uygun indirimi yakala sonra evde kendin montajını yapabilirsin. Tecrübe ve alakan yoksa inventus daha uygun olur senin için Bol şans.

Dahili bir güç kaynağı hiç bir soruna sebep olmaz.
SSD 120 gb yeterli olacaktır ben sadece daha fazla oyun kurabilmek için ssdye 256 GB'a başvurdum.
470 ile 480 arasındaki farkı cok bilmiyorum tek bildiğim bu pc ateş ediyor.

Bende bu aralar pc toplamayı düşünüyorum ben şöyle bi sistem topladım hem güncel hem iyi.Benim kendi 1TB 7200rpm harddisk'im olduğu için almaya gerek duymadım.

Bende bu aralar pc toplamayı düşünüyorum ben şöyle bi sistem topladım hem güncel hem iyi.Benim kendi 1TB 7200rpm harddisk'im olduğu için almaya gerek duymadım.Eki Görüntüle 211419
Ekran kartını Sapphire veya Msi olarak seçsen daha iyi olurmuş aslında Lakin sistemin gayet güzel. Şimdiden hayırlı olsun dostum güle güle kullan.

Üstadım ürünleri akakçe den bakıp ucuz ve güvenilir olanlarına yöneliyorum. Hepsiburada'da indirim yakaladım kasa ssd ve işlemci için özellikle işlemci 150 tl civarında fark ediyor. Ekran kartı, Ram de pek bir fark bulamadım ama yine de internetten almayı düşünüyorum Vatan çok soğuttu kendinden. Söylediğin siteyi de araştıracağım yardımın için teşekkür ederim iyi günler dilerim sana

Çok teşekkür ederim dostum bu hafta toplayacağım inşallah bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…