3200 TL sistem tavsiyesi

FitzRoy

Kilopat
Başka öneriniz varsa da olur 3200 maksimum bütçem. Daha sonra ilave olarak 8 GB RAM alırım. Bana kalırsa 580'in soğutması kötü gibi geliyor. Tek tek toplamayı pek düşünmüyorum hem fiyatı da artıyor.

1. sistemde Sapphire Radeon 580 Pulse 8 GB.
2. sistemde GTX 1650 Super 4 GB.
Diğer parçalar aynı.

Dosya Ekleri

• Adsısz.png
    Adsısz.png
    23,5 KB · Görüntüleme: 26
  • Adsız.png
    Adsız.png
    24 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:
2 sistemdeki sisteme rx 580 alman daha iyi olur 3200 tl sisteme nvdia alınmaz fiyat performans 3200 tl bir bütçe nvdia bir sistem istiyorsan 5500 tl den aşa şaşmıcaksın 1650 felan bunar çöp.
Ayrıca psu güvenebilirsiniz sharkon çok iyi bir psu alman malı bende aynısını kullanıyorum sistemime rx 570 sapphire 4 gb ıtx pulse var elimde her oyunda ultra performans asla sorun yok güvenle alabilirsiniz. tabi siz sisteminize rx 580 alın:)

2 sistemdeki sisteme rx 580 alman daha iyi olur 3200 tl sisteme nvdia alınmaz fiyat performans 3200 tl bir bütçe nvdia bir sistem istiyorsan 5500 tl den aşa şaşmıcaksın 1650 felan bunar çöp.
Ayrıca psu güvenebilirsiniz sharkon çok iyi bir psu alman malı bende aynısını kullanıyorum sistemime rx 570 sapphire 4 gb ıtx pulse var elimde her oyunda ultra performans asla sorun yok güvenle alabilirsiniz. tabi siz sisteminize rx 580 alın:)
sapphire pulse olan ekran kartı daha mı iyi yani 1650 super den
2. sistemi öneririm.
Sapphire modelinde çıkan sorunlar var çünkü.
Peki b450m yerine a320m anakart alsam bi sıkıntı yaşar mıyım. overclock filan yapıcağımı pek sanmıyorum.
PowerBoost kasa almayın, onu değiştirip 2. sistemi alabilirsiniz.
böyle yapsam daha iyi galiba

Dosya Ekleri

• Adssssız.png
    Adssssız.png
    32 KB · Görüntüleme: 28
1650 super ile aralarında devasa farklar yok burada maddi açı devreye giriyor hangi kartı alacak durumunuz var ise onu alın 1650 super olursa güzel sıkıntı yok iyi bir ekran güncel yeni bir seri zaten ama normal 1650 ise benim atığım ilk karşılaştırmada gördüğünüz gibi rx 580 eliyor 1650 super ise rx 580 yakın fps olsada 1650 super geçiyor ama çok aman aman farklar yok iyi günler :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı