pckullanıcı
Kilopat
Daha fazla
Teknobiyotik A2.5 - AMD Ryzen 3 1200 AF 3.1GHz, RX560 4GB, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Kampanyalı PC | Teknobiyotik tavsiyem güç kaynağını Aerocool VX Plus 400W PSU ile değiştirmeniz yönünde. Montaj hizmeti ile 3300 civarı oluyor ama bence APU yerine bu tercih edilmeli.
Hocam bütçeyi biraz geçiyor. Bütçemi çok zorluyor derseniz Ryzen 3 3200G işlemcili toplayabiliriz.
Amd Ryzen 5 3400g 3.7ghz 4mb Cache 4 Çekirdek (45- Fiyatları ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Amd Ryzen 5 3400g 3.7ghz 4mb Cache 4 Çekirdek (45- arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com Gigabyte B450M S2H AMD B450 DDR4 M.2 mATX Anakart incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com G.Skill RipjawsV 16GB(2x8GB) 3000MHz DDR4 Ram Fiyatı
G.Skill RipjawsV 16GB(2x8GB) 3000MHz DDR4 Ram en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com Hard Disk - Sabit Disk - n11
Hard Disk ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hard Disk çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com High Power Eco 500w 80+ Bronze Kırmızı Fanlı Güç K Fiyatları ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
High Power Eco 500w 80+ Bronze Kırmızı Fanlı Güç K arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com Dark Raider 3x12cm FRGB Fanlı, Tempered Glass Cam Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHRAIDER) | Teknobiyotik
.auto-style1 { border-width: 0; } .auto-style2 { font-family: Arial; color: #000000; } .auto-style4 { color: #000000; } .auto-style5 { font-family: Arial; font-size: medium; } Dark RAIDER 3x12cm FRGB Fanlı Yarı Full Mesh Ön Panelli Yeni Nesil Süper ATX Oyuncu Kasası (Yeni) Agresif...www.teknobiyotik.com
Sağ ol usta güzel sistem toplamışsın. Bunu almaya çalışırım ama alamazsam R3 3200G. Peki şöyle bir sorum olacak ekran kartsız oyunlarda sıkıntı olur mu?(CS:GO, GTA 5, ETS 2, PES 2019, Call of Duty)
SSD yi bilmiyorum ama zaten güç kaynağı yükseltmesi gerektiğini söyledim. Aerocool psu lar baya iyi f/p konusunda bende kullanıyorum memnunum. Anakart konusuna gelirsek eğer overclock yapmayacak ise a serisi sorun olmaz.Önerdiğiniz sistem iyi değil. SSD kronik sorunlu. Güç kaynağı çok kalitesiz. Anakart olarak a serisi kullanılmış. A serisi anakart almak ölü yatırım gibi.
SSD'yi bilmiyorum ama zaten güç kaynağı yükseltmesi gerektiğini söyledim. Aerocool PSU'lar bayağı iyi F/P konusunda bende kullanıyorum memnunum. Anakart konusuna gelirsek eğer overclock yapmayacak ise a serisi sorun olmaz.
Buyurun hocam. Sıkıntı olmaz.
Dedikleriniz doğru ancak belki arkadaş alıp ileride yükselticek bütçesi oluşmayabilir. Bunu kendisine sormak lazım. Eğer öyle ise alacağı en iyi performansı alması lazım. Öyle değilse tercih kendisinde ama ben ne olursa olsun ekran kartı olması taraftarindayim.Önerdiğim anakart modelinde xfr2, storemı gibi yeni ve güncel teknolojiler var. Ayrıca Ryzen 4000 serisi geldiği zaman arkadaş sistemine rahatça yükseltme yapabilecek. Önemli olan geleceğe dönük sistem yapmak arkadaşın eline bütçe geçerse işlemci değiştirmek isterse anakartı değiştirmek zorunda kalmayacak.