3200 TL telefon önerisi

1-O fiyata iPhone 7 Plus bulunmaz.
2-Xiaomi diye demiyoruz, o fiyata en iyi telefon bunlar.
Xiaomimi Adam diyorki oyun oynicam Xiaomi diyorsun Xiaomi kamera tarafına çok yatırım yapıyor iPhone 7 plus u ben 3150 ye almıştım o yüzden dedim kusura bakma reis Asus alabilirsin tam fiyat performans ürünü
Xiaomi Mi Note 10 var IMEI kayıt edilmemis 3000 TL'ye sizce almalı mıyım?
Kesinlikle ikinci el yada yok orası öyle yok burası böyle diyen makinalara bulaşma

Xiaomimi Adam diyorki oyun oynicam Xiaomi diyorsun Xiaomi kamera tarafına çok yatırım yapıyor iPhone 7 plus u ben 3150 ye almıştım o yüzden dedim kusura bakma reis Asus alabilirsin tam fiyat performans ürünü

Kesinlikle ikinci el yada yok orası öyle yok burası böyle diyen makinalara bulaşma
Snapdragon 720G işlemci, Antutu'da 270,000 puan almış. Çok güçlü bir işlemci. (Segmentine göre.) Call of Duty Mobile oyununda en yüksek ayarlarda 60 fps oynuyorum.

Snapdragon 720G işlemci, Antutu'da 270, 000 puan almış. Çok güçlü bir işlemci. (Segmentine göre.) Call of Duty Mobile oyununda en yüksek ayarlarda 60 FPS oynuyorum.

Konuyla alakasız ama galiba önerdiğiniz telefonu kullanıyorsunuz, nereden, ne zaman ve ne kadar fiyata aldığınızı yazar mısınız?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı