1-O fiyata iPhone 7 Plus bulunmaz.Xiaomiyi bir salın artık ya Android alma reis iPhone 7 Plus Al Android çabuk yavaşlar
Xiaomimi Adam diyorki oyun oynicam Xiaomi diyorsun Xiaomi kamera tarafına çok yatırım yapıyor iPhone 7 plus u ben 3150 ye almıştım o yüzden dedim kusura bakma reis Asus alabilirsin tam fiyat performans ürünü1-O fiyata iPhone 7 Plus bulunmaz.
2-Xiaomi diye demiyoruz, o fiyata en iyi telefon bunlar.
Kesinlikle ikinci el yada yok orası öyle yok burası böyle diyen makinalara bulaşmaXiaomi Mi Note 10 var IMEI kayıt edilmemis 3000 TL'ye sizce almalı mıyım?
Snapdragon 720G işlemci, Antutu'da 270,000 puan almış. Çok güçlü bir işlemci. (Segmentine göre.) Call of Duty Mobile oyununda en yüksek ayarlarda 60 fps oynuyorum.Xiaomimi Adam diyorki oyun oynicam Xiaomi diyorsun Xiaomi kamera tarafına çok yatırım yapıyor iPhone 7 plus u ben 3150 ye almıştım o yüzden dedim kusura bakma reis Asus alabilirsin tam fiyat performans ürünü
Kesinlikle ikinci el yada yok orası öyle yok burası böyle diyen makinalara bulaşma
Snapdragon 720G işlemci, Antutu'da 270, 000 puan almış. Çok güçlü bir işlemci. (Segmentine göre.) Call of Duty Mobile oyununda en yüksek ayarlarda 60 FPS oynuyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.