3200 TL Victor notebook tavsiyesi

sdsdsad12

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, ben victor notebook almayı düşünüyorum. Bütçem 3000-3200 max. Victor hakkında bilginizi alabilir miyim? Victor işini iyi yapıyor mu kasa olsun ses olsun nasıldır? Lenovo y50 almayı düşünüyorum victor daha cazip geldiği için seçeneklerimin arasına koydum. Victor al derseniz kendi sitesin 3200 TL'lik notebook yapmanızı rica ediyorum. Monster önermeyin lütfen moonster kasa, ses olsun vasat olduğunu biliyorum kesinlikle almayacağım... İyi forumlar dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ünlü e-spor takımlarınn kullandığı bir dizüstü bilgisayar markasıdır. Yaptıkları testlerde turbo mod haricinde herhangi bir ses duymadım. Cihaza ekleme yapabiliyorsunuz. En güzel yanı bu ve garantisi ekleme yapsanız bile, kasasını açsanız bile gitmiyor. Müşteri memnuniyetini savunuyorlar. 3200₺ için hemen size bir sistem yapayım.

Makinemiz : VIC-G801K
---------------------
PLATFORM : 17.3" 1920x1080 yüksek çözünürlüklü LED ekran, 4ncü nesil Intel platformu ve yeni nesil işlemci, nVIDIA GeForce GTX860M grafik işlemci ile ekonomik ama performanslı, iş ve oyun makinesi.
İŞLEMCİ : Intel® Core™ i7-4710MQ İşlemci (6M Ön Bellek, 2.5GHz - Turbo Boost ile 3.50 GHz)
GRAFİK İŞLEMCİ : 2 GB GDDR5 nVIDIA GTX860M Optimus, PhysX, CUDA Ekran Kartı
BELLEK-1 : 4 GB SODIMM 1600 MHz DDR3
BELLEK-2 : 4 GB SODIMM 1600 MHz DDR3
DİSK-1 : 1000 GB 7200 RPM 32MB SATA 2.5" HDD
M-SATA : 120GB mSATA SSD
EKRAN : 17.3” 1920x1080 Full HD Yansımasız 16:9 Ekran
SES : High Definition (HD) Ses ve Creative Sound Blaster Cinema Ses Paketi
OPTİK SÜRÜCÜ : 8X DVD+/-R/RW/4X +DL Super-Multi Slim Dual Layer Yazıcı
KAMERA : 2MPxl HD Kamera
BAĞLANTI : Intel 7260N Dual Band B/G/N Kablosuz Ağ + Bluetooth 4.0
TOUCHPAD : Kaydırma ve Çoklu Hareket Algılama Özellikli Touchpad
KART OKUYUCU : 9u1 Kart Okuyucu MMC/RSMMC SD/mini SD/SD/SDXC/SDHC
KLAVYE : Bağımsız Tuşlu Numerik Q Türkçe Klavye
BATARYA : Çıkarılabilir 8 Hücreli Akıllı Lithium-Ion pil, 76,96WH
İŞLETİM SİSTEMİ : FreeDos
2 Yıl ücretsiz garantisi de var.
KDV Dahil 3.243 ₺ = 1134 $

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı