D drksl Kilopat Katılım 30 Haziran 2017 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2018 #1 Böyle bir sistem yaptım sizce nasıl? Şu anda PC alabilirim alamayabilirim de. Sizin görüşünüzü merak ediyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Nisan 2018
Böyle bir sistem yaptım sizce nasıl? Şu anda PC alabilirim alamayabilirim de. Sizin görüşünüzü merak ediyorum.
H Hendings Hectopat Katılım 20 Haziran 2017 Mesajlar 395 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2018 #2 Şu kısma bakmanı öneririm. Topladığın sistem dengesiz. Bazı parçaları kalitesiz. Nisan Ayı Sistem Tavsiyeleri
Şu kısma bakmanı öneririm. Topladığın sistem dengesiz. Bazı parçaları kalitesiz. Nisan Ayı Sistem Tavsiyeleri
ömer furkan gürsel Hectopat Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 419 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2018 #3 RAM'i 2666MHz'lik olanını alın ya da 3000MHz olanını alın. Sistem güzel bir de son olarak 120 GB SSD alın derim
RAM'i 2666MHz'lik olanını alın ya da 3000MHz olanını alın. Sistem güzel bir de son olarak 120 GB SSD alın derim
D drksl Kilopat Katılım 30 Haziran 2017 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2018 #4 Hendings dedi: Şu kısma bakmanı öneririm. Topladığın sistem dengesiz. Bazı parçaları kalitesiz. Nisan Ayı Sistem Tavsiyeleri Genişletmek için tıkla... Öncelikle öneriniz için teşekkürler. Ancak ben gtx 1060 seçmemin sebebi fps performans farkı cok açık fark var diye düşünüyorum umarım sonraki haftalarda grafik kartı üreticilerinin dediği gibi fiyatlar düşer gerçi dolar 4 tl ama olsun
Hendings dedi: Şu kısma bakmanı öneririm. Topladığın sistem dengesiz. Bazı parçaları kalitesiz. Nisan Ayı Sistem Tavsiyeleri Genişletmek için tıkla... Öncelikle öneriniz için teşekkürler. Ancak ben gtx 1060 seçmemin sebebi fps performans farkı cok açık fark var diye düşünüyorum umarım sonraki haftalarda grafik kartı üreticilerinin dediği gibi fiyatlar düşer gerçi dolar 4 tl ama olsun
Thedeerisback Kilopat Katılım 11 Nisan 2016 Mesajlar 105 Makaleler 1 11 Nisan 2018 #5 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodan baktığım kadarı ile oyunlarda darboğaz oluyor sanırım .
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodan baktığım kadarı ile oyunlarda darboğaz oluyor sanırım .
D drksl Kilopat Katılım 30 Haziran 2017 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2018 #6 Thedeerisback dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodan baktığım kadarı ile oyunlarda darboğaz oluyor sanırım . Genişletmek için tıkla... Cevabınız için teşekkürler sizce hangi işlemci kullanılabilir bütçeyi fazla arttırmadan ?
Thedeerisback dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodan baktığım kadarı ile oyunlarda darboğaz oluyor sanırım . Genişletmek için tıkla... Cevabınız için teşekkürler sizce hangi işlemci kullanılabilir bütçeyi fazla arttırmadan ?
Thedeerisback Kilopat Katılım 11 Nisan 2016 Mesajlar 105 Makaleler 1 11 Nisan 2018 #7 drksl dedi: Cevabınız için teşekkürler sizce hangi işlemci kullanılabilir bütçeyi fazla arttırmadan ? Genişletmek için tıkla... Ne kadar bütçeniz var ?
drksl dedi: Cevabınız için teşekkürler sizce hangi işlemci kullanılabilir bütçeyi fazla arttırmadan ? Genişletmek için tıkla... Ne kadar bütçeniz var ?
Y Yunusenel19 Hectopat Katılım 13 Nisan 2018 Mesajlar 15 2 Mayıs 2018 #8 2 tane power var kasada 1 tanede ayrı almışsın