3200 TL'ye GTX 970 Tabanlı Sistem Toplama

Burak Dilek

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, bütçem her şey dahil 3200 tl (hoparlöre gerek yok). GTA 5'i Ultrada oynamak için ekran kartını MSI GTX 970 seçtim. RAM 8 GB olacak muhtemelen. İşlemcide ve dolayısıyla anakartta karar veremedim. İlk başta AMD 8350 ile MSI 970 am3+ düşündüm. Ama sonra AMD'nin benchmarklarda o kadar başarılı olmadığını öğrendim. Sizce oyunlarda AMD mi? AMD mi?

Not: Ben bu bilgisayarı sadece oyun amaçlı kullanacağım.

Ara Toplam2.768,76 TL
Toplam KDV498,38 TL
Sepet Toplam Fiyatı3.267,14 TL
[TBODY] [/TBODY]

Klavye,mouseyi kendi zevkine göre seçebilirsin;
RAM'i tek modül seçtim anakartta 2 RAM slotu bulunduğu için ileride yükseltmek istersen sıkıntı yaşama diye.

3.200 monitör.png

o senin düşüncen ben7200 rpm mekanik disk kullanıyorum arkadaşımda samsung ssd var oyun windows vs açılışlarda ssd ye hayran kaldım farkı anlatılmaz yaşanır üstüne basa basa söylüyorum ssd şart oldu artık.

@colprensi SSD şart diye bir şey yok.
o senin düşüncen ben7200 rpm mekanik disk kullanıyorum arkadaşımda samsung ssd var oyun windows vs açılışlarda ssd ye hayran kaldım farkı anlatılmaz yaşanır üstüne basa basa söylüyorum ssd şart oldu artık.

Ekran kartından kısılacaksa SSD şart falan değil. İşlemci ve ekran kartı tamamsa üstüne para artıyorsa SSD alınır. Oyun bilgisayarında olmazsa olmaz değildir. Sonradan da eklenebilir.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı