Media Markt firmasında istediğin fiyatlara toplayabileceğini sanmıyorum. Herhangi bir bankadan kredi çeksen bile daha karlı olacağını düşünüyorum. Ki birisinden kredi kartı bulur alırsan taksit yapabilirsin normal şekilde. I3 8100 + GTX 1060 videoları var nette bakarsan işlemcinin kötü olmadığını görürsün. I5 8600K dediğin işlemci bildiğin baba bir işlemci. Kendi başına o senin bütçenin yarısı kadar zaten. I5 8600K alırsan anakartı da yüksek alman mantıklı olacak. O da ekstra maliyet. Düşük bütçe için senin sistemin hayal bence sadece.
Beyler kusura bakmayın fiyat konusunda şaşırmışım ssdyi daha sonra eklicem bende kasa hdd ve güç kaynağı var sormak istediğim aslında şuydu 8600k alıp bide sogutucuya para vermektense 2600xi oyun olarak kullanamazmıyım
Beyler kusura bakmayın fiyat konusunda şaşırmışım ssdyi daha sonra eklicem bende kasa hdd ve güç kaynağı var sormak istediğim aslında şuydu 8600k alıp bide sogutucuya para vermektense 2600xi oyun olarak kullanamazmıyım
1060 6gb'a karar verdim işlemci olarak r5 2600x ve 8600k arasında kalıyorum intel cok masraflı olucak arada tahminimce yüksek bir fark yok intele o kadar para verene kadar ekran kartımı dediğiniz gibi yüksek tutmaya çalışıcam
1060 6gb'a karar verdim işlemci olarak r5 2600x ve 8600k arasında kalıyorum intel cok masraflı olucak arada tahminimce yüksek bir fark yok intele o kadar para verene kadar ekran kartımı dediğiniz gibi yüksek tutmaya çalışıcam