Bu sistemi almanı tavsiye ederim. Vatan'dan veya başka kaliteli bir yerden alırsan daha ucuza gelecektir, klavye ve fareye bütçen kalır. Klavye konusunda pek bilgi sahibi değilim, fakat Logitech g300 oyuncu faresini kesinlikle tavsiye ederim.
AMD'nin işlemcilerinin iyi, fakat ekran kartlarının berbat olduğunu düşünüyorum. Intel kullanırken çok fazla sıkıntı çektim. AMD'de hiç olmadı. Ayrıca sokete iyi oturuyor, Intel'deki "Pinlere tam oturdu mu ya?" sıkıntısını yok.
AMD'nin işlemcilerinin iyi, fakat ekran kartlarının berbat olduğunu düşünüyorum. Intel kullanırken çok fazla sıkıntı çektim. AMD'de hiç olmadı. Ayrıca sokete iyi oturuyor, Intel'deki "Pinlere tam oturdu mu ya?" sıkıntısını yok.
Tam tersi. AMD nin kartları F/P ürünüdür. AMD'nin işlemcileri en az 4 yıllık sizin sorun yaşamanızla INTEL'i çöpe atamayız. Herkes biliyor ki INTEL daha iyi. "Berbat" nedir. Ayrıca sen onu her zaman fişe takar gibi mi takıp duruyorsun? Bir kez takılıyor zaten. Ayrıca AMD işlemciler cayır cayır.
Bana sorarsan alırken Mouse ve Klavyeyi çok kaliteli alma 30-40 TL'lik şeyler işini görecekken boşuna para dökme sonradan uprage gibi alırsın. En büyük ağırlık ekran kartında olmalı bence. SSD eklemedim çünkü oyun bilgisayarında SSD pekte bir işe yaramıyor. Evet SSD çok yararlı ancak oyun bilgisayarında kesin olması gerekmediği için böyle bir sistem öneriyorum