3200 TL'ye oyun sistemi

BeqTec

Hectopat
Daha fazla  
Bütçem 3200 tl.Gta 5 , gta 4 , bf4 , ets2 gibi oyunları higha oynatacak sistem tavsiyelerinizi bekliyorum.
İNTEL veya AMD olması farketmez.

Evet bütün bileşenler dahil.

Bu sistemi almanı tavsiye ederim. Vatan'dan veya başka kaliteli bir yerden alırsan daha ucuza gelecektir, klavye ve fareye bütçen kalır. Klavye konusunda pek bilgi sahibi değilim, fakat Logitech g300 oyuncu faresini kesinlikle tavsiye ederim.

Coreder'ın tavsiye ettiği sistemde ramleri 16 gb almana gerek yok 8 gb yeter. 750 watt fazla 600-650 yeter. Dediklerimi düşürerek ekran kartına ağırlık verebilirsin. Ultra oynarsın oyunları.

Neden AMD?
www.vatanbilgisayar.com: Asus H81-Plus İntel H81 Soket 1150 Ddr3 1600Mhz Sata 3.0 Usb 3.0 Anakart - Vatan Bilgisayar
www.vatanbilgisayar.com: Gskill 8Gb (2X4Gb) Ripjawsx Ddr3 1600Mhz Cl9 1.5V Dual Kit Ram - Vatan Bilgisayar
www.vatanbilgisayar.com: Core i5 4460 Soket 1150 3.2GHz 6MB Cache 22nm İşlemci - Vatan Bilgisayar
www.vatanbilgisayar.com: Seagate 3.5" 1Tb Barracuda Sata 3.0 64Mb Cache 7200Rpm Harddisk - Vatan Bilgisayar
www.vatanbilgisayar.com: Evga GTX970 SuperClock ACX 2.0 GDDR5 4GB 256Bit DX12 Nvidia GeForce Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
www.vatanbilgisayar.com: Zalman Z3 Plus Midt Atx Pencereli Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar
www.vatanbilgisayar.com: CORSAIR BUILDER VS SERİSİ 80PLUS 550W GÜÇ KAYNAĞI - Vatan Bilgisayar
www.vatanbilgisayar.com: PHILIPS 21.5" 224E5QSB/01 LED IPS MONİTÖR - Vatan Bilgisayar
Toplam 3171TL. Klavye mouse kendi zevkine göre seç.

Tam tersi. AMD nin kartları F/P ürünüdür. AMD'nin işlemcileri en az 4 yıllık sizin sorun yaşamanızla INTEL'i çöpe atamayız. Herkes biliyor ki INTEL daha iyi. "Berbat" nedir. Ayrıca sen onu her zaman fişe takar gibi mi takıp duruyorsun? Bir kez takılıyor zaten. Ayrıca AMD işlemciler cayır cayır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana sorarsan alırken Mouse ve Klavyeyi çok kaliteli alma 30-40 TL'lik şeyler işini görecekken boşuna para dökme sonradan uprage gibi alırsın. En büyük ağırlık ekran kartında olmalı bence. SSD eklemedim çünkü oyun bilgisayarında SSD pekte bir işe yaramıyor. Evet SSD çok yararlı ancak oyun bilgisayarında kesin olması gerekmediği için böyle bir sistem öneriyorum

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    50,8 KB · Görüntüleme: 489
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…