En ucuz Asus TUF Gaming VG249Q3A 23.8" 1 ms Full HD IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG249Q3A 23.8" 1 ms Full HD IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Asus TUF Gaming VG249Q3A 23.8" 1 ms Full HD IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG249Q3A 23.8" 1 ms Full HD IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Peki benim gosterdigim sistem cok mu kotu cunku vatandan almak istiyorum internet sitelerinden ailem izin vermiyo 5000 tl fazla veririm, gorerek alalim diyor
Ondan hocam attigim sistem nasil
Peki benim gosterdigim sistem cok mu kotu cunku Vatan'dan almak istiyorum internet sitelerinden ailem izin vermiyor 5000 TL fazla veririm, gorerek alalim diyor.
Ondan hocam attigim sistem nasıl.
Kotu bir sistem oldugunu dusunmuyorum 5 6 arkadasima sordum hepso gayet iyi tek tek toplayinca fiyatinin ustu oluyo dedi. Sadece bir emojiye takildiysan.
Kotu bir sistem oldugunu dusunmuyorum 5 6 arkadasima sordum hepso gayet iyi tek tek toplayinca fiyatinin ustu oluyor dedi. Sadece bir emojiye takildiysan.
Fiyatına göre kötü bir sistem 1K daha çıkıp DDR5 bir sistem alabiliyorsun arkadaşların iyi bir sistem dedi diye sistemin iyi olduğu anlamına gelmiyor. Emojiye takılma değil yanlış bir parça attım diye düşündüm
Fiyatına göre kötü bir sistem 1K daha çıkıp DDR5 bir sistem alabiliyorsun arkadaşların iyi bir sistem dedi diye sistemin iyi olduğu anlamına gelmiyor. Emojiye takılma değil yanlış bir parça attım diye düşündüm