32000 TL sistem önerisi

ftezgel

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, belirttiğim bütçe sadece kasa içindir. Ekipmanım mevcut. 2 adet monitörüm bulunmakta biri 1080p 144Hz diğeri 2K 165Hz. Bütçe dahilinde mümkünse 2K monitörümü kullanmak istiyorum. Oynadığım oyunlar tarkov ve Warzone şu anlık ve takılmalık yayın açıyorum. Bunları karşılayacak bir sistem toplanabilir mi bu bütçeyle?
Teşekkürler!

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, belirttiğim bütçe sadece kasa içindir. Ekipmanım mevcut. 2 adet monitörüm bulunmakta biri 1080p 144Hz diğeri 2K 165Hz. Bütçe dahilinde mümkünse 2K monitörümü kullanmak istiyorum. Oynadığım oyunlar tarkov ve Warzone şu anlık ve takılmalık yayın açıyorum. Bunları karşılayacak bir sistem toplanabilir mi bu bütçeyle?
Teşekkürler!
6800XT sistem toplayabilirsin diye düşünüyorum.
https://www.hepsiburada.com/xpg-gam...g16a-sr30-p-HBCV00000B1I9D?magaza=Hepsiburada x2

Son düzenleme:
Teşekkürler!

bu bütçeye 3080ti olmasına çok şaşırdım. şu anda yurtdışındayım 2200 dolar bandında 3070ti i5 12600k ucu ucuna oluyor. teşekkür ederim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı