K Kaan Diktaş Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.613 Çözümler 31 Yer İstanbul 23 Mart 2024 #11 Gozlem dedi: Bu sistem nasıl peki? Genişletmek için tıkla... SSD kötü onun dışında iyi.
G Gozlem Megapat Katılım 29 Mayıs 2014 Mesajlar 15 23 Mart 2024 #12 Kaan Diktaş dedi: SSD kötü onun dışında iyi. Genişletmek için tıkla... Hangi SSD'yi önerirsiniz hocam?
Kaan Diktaş dedi: SSD kötü onun dışında iyi. Genişletmek için tıkla... Hangi SSD'yi önerirsiniz hocam?
K Kaan Diktaş Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.613 Çözümler 31 Yer İstanbul 23 Mart 2024 #13 Gozlem dedi: Hangi SSD'yi önerirsiniz hocam? Genişletmek için tıkla... En ucuz adamakıllı SSD G3 özelleştirme kısmında. Ben olsam atmış olduğum Vulcan sistemi alırdım. Seçim size kalmış.
Gozlem dedi: Hangi SSD'yi önerirsiniz hocam? Genişletmek için tıkla... En ucuz adamakıllı SSD G3 özelleştirme kısmında. Ben olsam atmış olduğum Vulcan sistemi alırdım. Seçim size kalmış.
G Gozlem Megapat Katılım 29 Mayıs 2014 Mesajlar 15 23 Mart 2024 #14 Kaan Diktaş dedi: En ucuz adamakıllı SSD G3 özelleştirme kısmında. Ben olsam atmış olduğum Vulcan sistemi alırdım. Seçim size kalmış. Genişletmek için tıkla... Normalde Vulcan'ı hiç düşünmeden alacaktım ama 7700 XT her yerde övülünce kafa karışıklığı yaşadım. Yoksa Vulcan cazip geliyor.
Kaan Diktaş dedi: En ucuz adamakıllı SSD G3 özelleştirme kısmında. Ben olsam atmış olduğum Vulcan sistemi alırdım. Seçim size kalmış. Genişletmek için tıkla... Normalde Vulcan'ı hiç düşünmeden alacaktım ama 7700 XT her yerde övülünce kafa karışıklığı yaşadım. Yoksa Vulcan cazip geliyor.
K Kaan Diktaş Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.613 Çözümler 31 Yer İstanbul 23 Mart 2024 #15 Gozlem dedi: Normalde Vulcan'ı hiç düşünmeden alacaktım ama 7700 XT her yerde övülünce kafa karışıklığı yaşadım. Yoksa Vulcan cazip geliyor. Genişletmek için tıkla... Vulcan daha mantıklı zaten. 7700XT güçlü bir kart ancak aradaki fark çok artıyor.
Gozlem dedi: Normalde Vulcan'ı hiç düşünmeden alacaktım ama 7700 XT her yerde övülünce kafa karışıklığı yaşadım. Yoksa Vulcan cazip geliyor. Genişletmek için tıkla... Vulcan daha mantıklı zaten. 7700XT güçlü bir kart ancak aradaki fark çok artıyor.