32000 TL'ye kadar hazır sistem önerisi

NormalVatandas

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
32.000'den yukarı çıkamıyoruz maalesef. After Effects ve orta derece oyunda kullanılacak.

32.000'den yukarı çıkamıyoruz maalesef. After Effects ve orta derece oyunda kullanılacak.

Bu bütçede 5060 düşürebilirsenizde 9060XT 16 GB sistem bakabilirsiniz Gaming gecesi var İncehesap'ta 2 saat sonra göz atmanızı tavsiye ederim.

Bu bütçede 5060 düşürebilirsenizde 9060XT 16 GB sistem bakabilirsiniz Gaming gecesi var İncehesap'ta 2 saat sonra göz atmanızı tavsiye ederim.

Bu bütçede AMD işlemci daha iyi olacaktır ayrıca RAM 32 olmalı bütçe el vermiyorsa tek kanal yapıp sonradan yükseltme yapman daha sağlıklı olur önbellek daha önemli 7500F kullanan sistem olacağını düşünüyorum Gaming gecesinde.

SSD tek düşük diğerlerine gerek yok.
Fazla oyun oynamıyor ETS falan genelde. Belki orta ayar RDR oynarım diyor. AE için çok fazla ssdye gerek yok yapar yapar siler.
16 RAM yeter diye düşünüyorum. Sonradan yükseltir. Gaming Gecesi bulamazsam İ5 14440F alınır mı?

Attığınız sistem DDR4 o yüzden açıkçası DDR5 sistem daha iyi olur bütçe yetişmiyorsa tek tek toplayabilirsiniz onun dışında 14400F stabilite olarak iyi işlemcidir oyun bazında ise AMD daha çok öne çıkıyor bana kalırsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…