3200G 2000 TL

Benim planım da o şekilde

Son düzenleme:

Intel'in anakart parası var.

Valorant düşük ayarda 120 FPS oynatır. Masanın üstünde uzay kurulum kalsın çalışır. Isınmaz çiçek gibidir. Güzel rakam 2. eli o paralara ilana anca düşüyor.

Hocam 2 ürün farklı türde sistemler için. Birisi APU işlemci birisi iGPU bulunmayan işlemci. Abes bir kıyaslama.

Hocam 2 ürün farklı türde sistemler için. Birisi APU işlemci birisi iGPU bulunmayan işlemci. Abes bir kıyaslama.

Önce konuyu doğru düzgün oku. Konu sahibi arkadaş APU'nun yanına ekran kartı alacağını söyledi, dolayısıyla bu konuda APU olup olmaması önemli değil. Sonuçta yanına harici ekran kartı takılacak. 11400F'den bu yüzden bahsettim.

@ressh

Yukarıda yazdıklarım senin için de geçerli. Cevap yazmadan önce konuyu doğru düzgün okuyun.

Önce konuyu doğru düzgün oku.
Konuyu düzgünce okudum bence siz de düzgün okuyun.
Konunun hepsi bu kadar.
Benim planım da o şekilde
Yanına ekran kartı takacağını bu yorumda bahsetmiş. Sizin kıyaslamanızdan sonra. Bu hala sizin kıyaslamanızı abes yapar.
En ucuz 11400f (Fanlı)+Anakart kombosu 3850TL yapıyor şu an. 3200g+Anakart kombosu ise 2400TL. Bunları da hesaba katmak gerekli.

Son olarak 11400F şu an alınması pek mantıklı değil. 2100TL civarına kutulu 10400F bulunabiliyor. Aralarındaki fark ise çok cüzzi. Testi yaptıkları ekran kartı 3080 olduğunu da ve kullanıcının da 3080 takmayacağını varsayarsak aralarındaki hissedeceğimiz fark %5 bile değil. 600-700 TL fazla vermeye gerek olmadığını düşünüyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…