Yusuf663 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 2.167 Çözümler 3 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2022 #11 Korkmaz ahmet dedi: Hocam sistemi bir yandan yan sistem olarak kullanıyorum o yüzden satamam. Genişletmek için tıkla... Eğer yan sisteminiz ise bence takas edin gitsin.
Korkmaz ahmet dedi: Hocam sistemi bir yandan yan sistem olarak kullanıyorum o yüzden satamam. Genişletmek için tıkla... Eğer yan sisteminiz ise bence takas edin gitsin.
Korkmaz ahmet Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 1.123 Çözümler 3 4 Haziran 2022 #12 Yusuf663 dedi: Eğer yan sisteminiz ise bence takas edin gitsin. Genişletmek için tıkla... Eminmisiniz hocam?
Yusuf663 dedi: Eğer yan sisteminiz ise bence takas edin gitsin. Genişletmek için tıkla... Eminmisiniz hocam?
Yusuf663 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 2.167 Çözümler 3 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2022 #13 Korkmaz ahmet dedi: Eminmisiniz hocam? Genişletmek için tıkla... iPad lazım diyorsunuz hem yan sisteminizmiş hem de satamıyorum diyorsunuz kabul edin gitsin bence.
Korkmaz ahmet dedi: Eminmisiniz hocam? Genişletmek için tıkla... iPad lazım diyorsunuz hem yan sisteminizmiş hem de satamıyorum diyorsunuz kabul edin gitsin bence.
Korkmaz ahmet Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 1.123 Çözümler 3 4 Haziran 2022 #14 Yusuf663 dedi: iPad lazım diyorsunuz hem yan sisteminizmiş hem de satamıyorum diyorsunuz kabul edin gitsin bence. Genişletmek için tıkla... 32 GB sıkıntı çıkarır diyor bazıları sizce sıkıntı olurmu? Sadece YT'ye girerim birde kardeşim pubg oynar o kadar.
Yusuf663 dedi: iPad lazım diyorsunuz hem yan sisteminizmiş hem de satamıyorum diyorsunuz kabul edin gitsin bence. Genişletmek için tıkla... 32 GB sıkıntı çıkarır diyor bazıları sizce sıkıntı olurmu? Sadece YT'ye girerim birde kardeşim pubg oynar o kadar.
Yusuf663 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 2.167 Çözümler 3 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2022 #15 Korkmaz ahmet dedi: 32 GB sıkıntı çıkarır diyor bazıları sizce sıkıntı olurmu? Sadece YT'ye girerim birde kardeşim pubg oynar o kadar. Genişletmek için tıkla... Yeterli olur.
Korkmaz ahmet dedi: 32 GB sıkıntı çıkarır diyor bazıları sizce sıkıntı olurmu? Sadece YT'ye girerim birde kardeşim pubg oynar o kadar. Genişletmek için tıkla... Yeterli olur.