3200G icin anakart ve RAM önerisi

Atillabrk

Centipat
Arkadaşlar bütçe kısıtlı olduğu icin 3200G'li sistem topluyorum sadece kasayı satın aldım diğer parçalarda ki fikirlerinizi merak ediyorum. Parça değiştirmede onerilerinizi bekliyorum.

(2tane alacağım)

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem iyi g ibareli işlemci olduğundan 16 GB RAM iyi olur. Zaten 2 GB ekran kartına alacak. Kasa alınır ama içindeki PSU sertifikalı mı değil mi belli olmadığından 80+ sertifikalı PSU almanızda fayda var.

Koruma özellikleri PSU iyi duruyor. SSD kısa vadede yeter çünkü yeni oyunlar boyutları çok yüksek. Bir de HDD alırsan güzel olur yüksek boyutlu SSD pahalı çünkü.

Arkadaşlar bütçe kısıtlı olduğu icin 3200G'li sistem topluyorum sadece kasayı satın aldım diğer parçalarda ki fikirlerinizi merak ediyorum. Parça değiştirmede onerilerinizi bekliyorum.

(2tane alacağım)

SSD'yi sinerjiden Crucial BX500 240GB SSD var ya da Samsung 240GB SSD daha iyi gider

Koruma özellikleri PSU iyi duruyor. SSD kısa vadede yeter çünkü yeni oyunlar boyutları çok yüksek. Bir de HDD alırsan güzel olur yüksek boyutlu SSD pahalı çünkü.
Teşekkürler hocam sağolasın öneri için
Sistem için bütçe ne kadar hocam?
2500. Orta vadede üzerine koyamıyorum daha fazla
SSD'yi sinerjiden Crucial BX500 240GB SSD var ya da Samsung 240GB SSD daha iyi gider
Teşekkürler hocam

Teşekkürler hocam sağolasın öneri için

2500. Orta vadede üzerine koyamıyorum daha fazla

Teşekkürler hocam
Reis yerinde olsam 400 TL daha koyup alttaki sistemi toplardım.Her parçası kaliteli ve de 1080p high ayarlarda oynarsınız çoğu oyunu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Reis yerinde olsam 400 TL daha koyup alttaki sistemi toplardım.Her parçası kaliteli ve de 1080p high ayarlarda oynarsınız çoğu oyunu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kankam bende ekran kartlı bir sistem alacaktım ilk basta ama suan için ekran kartı için bütçe ayıramıyorum maalesef. Ilerde sisteme güncelleme yapmak istersem diye zaten b450 anakart tercih ettim önerin icin teşekkürler

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı