3200G Prime95 Testi

delvarto

Hectopat
Makaleler
3
Yer
Orta Doğu
Daha fazla  
RAM
8GB 3200MHz Single Channel
Anakart
B450M S2H V2
İşlemci
3200G
Merhaba, 3200G işlemcime OC yaptım, Prime95 Blend test sonuçlarını paylaşıyorum. Yorumlarınızı beklerim.

Ekran Görüntüsü (12).png

Ekran Görüntüsü (11).png

Dilediğiniz veriler ikinci görselde bulunmuyor mu?

Çok karmaşık. Açıkçası o uygulamada 58.9 derece yazıyor 80W ile. Ben pek inanamadım açıkçası. Prime 95 ilik sömüren bir stress testi programı.
Emin olmak istediğim için Core Temp ile istedim verileri. He monitör programıda olur.

Çok karmaşık. Açıkçası o uygulamada 58.9 derece yazıyor 80W ile. Ben pek inanamadım açıkçası. Prime 95 ilik sömüren bir stress testi programı.
Emin olmak istediğim için Core Temp ile istedim verileri. He monitör programıda olur.
Dark X94 soğutucu kullanıyorum onu da belirteyim.
Buyrun, sanırım bunu istiyordunuz:

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (13).png
    Ekran Görüntüsü (13).png
    210,5 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleme:
Cidden 59 dereceymiş. Vay arkadaş. Bence daha fazlasını yapabilirsiniz. Açıkçası ben 1.37v değerine kadar gelecek görüyorum. Sonrasını işlemci frekansını denersiniz.

Benim 1.37v ile i5 11400F değerim buydu. Sizin soğutucunun tek fanlı olan hali. 3 bakır borulu. Gamedias boreas diye bir marka.
Screenshot_2022-01-29-06-45-00-252_com.teamviewer.teamviewer.market.mobile.jpg

Gerçi bu kış soğuğunda yapılan bir testti. Muhtemelen 96 derece görecektir bu zamanlarda.

Cidden 59 dereceymiş. Vay arkadaş. Bence daha fazlasını yapabilirsiniz. Açıkçası ben 1.37v değerine kadar gelecek görüyorum. Sonrasını işlemci frekansını denersiniz.

Benim 1.37v ile i5 11400F değerim buydu. Sizin soğutucunun tek fanlı olan hali. 3 bakır borulu. Gamedias boreas diye bir marka.Eki Görüntüle 1349424
Gerçi bu kış soğuğunda yapılan bir testti. Muhtemelen 96 derece görecektir bu zamanlarda.
APU'ya OC yapmadım henüz, birazdan yapacağım. Fakat o konuda pek bilgim yok, internette 1600 MHz ve 1.3v civarı yapıyorlardı. APU OC'si de aynı mantıkla mı yapılıyor? Şu an stok hali 200 MHz, 1.1v.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı