Çözüldü 3200G sistem birden yavaşladı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

1card1

Hectopat
Makaleler
1
Kalktım açtım bilgisayarı, yahu bir şeye sağ tıklıyorum, çok geç panel açılıyor. Bazen donuyor vs. kanser ediyor. A320M, 3200G 2x8. Malware'den tarama yaptıgımda bir sey cıkmıyor, Kaspersky'den de aynı sekilde. Kaspersk'yi verimli kullanamıyor muyum acaba? 1 yıllık üyelik satın aldım ama önce deneme sürümünün bitmesi lazım sanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemi tekrar kapatıp açmayı denediniz mi? Windows baştan kurulunca sorun çözülebilir veya diskten kaynaklı olabilir.

Taskbar'ın sağ tarafında bir pil ikonu olacak. Üzerine tıkladığınızda performans ve güç tasarrufu seçenekleri olacak (bende 4 kademe var). Onları değiştirip görev yöneticisinin performans sekmesinden işlemcinin çalıştığı frekansa bakın.

İşlemci frekansları normalse muhtemelen diskte (ssd yada hdd) sorun vardır.

Masaüstünde pil simgesi ve kademeli bir özellik yok. Şu yolları takip edebilir. Denetim Masası<Güç seçenekleri.

Güvenli modda çalıştırın. Sonra kapatıp tekrar normal moda geçin büyük ihtimal düzelecektir.

Teşekkürler, düzeldi. Ekran kartını ve Windows'u güncelledim.

Artı -1 Eksi
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…