Arkadaşlar, öncelikle herkese hayırlı ramazanlar. Bu hafta hazır bilgisayar kasası almayı düşünüyorum. 2 kasa arasında kararsız kaldım. Sizce hangisini almalıyım ya da önerebileceginiz bir hazır sistem var mı? Bütçem 5.300 TL.
1.
Cyber-1650 hazır oyuncu bilgisayarı Ryzen 5 3500 işlemci, GAINWARD GTX 1650 GHOST 4GB Ekran Kartı, 8 GB DDR4 3000mhz ram, B450 anakart ile hazırlamış orta seviye oyuncu bilgisayarıdır. Aynı gün ve ücretsiz kargo avantajıyla.
BLADE-1050Ti oyuncu bilgisayarı oyunlarınızı ortalama fps değerleri ile oynamanız için tasarlandı. AMD Ryzen 5 1600 AF işlemci, Asus Cerberus GTX 1050Ti ekran kartı, 8 GB ram, 240GB SSD gibi parçalarla oluşturulan bu sistemi aynı gün kargo avantajı ile satın alabilirsiniz. Montaj ve test...
İkisi arasından 1650'li sistemi seçerdim. Sonra anakart ve işlemciyi değişip daha iyi bir ekran kartı takabilirsiniz. PC'yi alınca da RAM'i 2x8 yapmanızı öneririm.
Yanlış hesaplama yapmadıysam tam 5300 civarı bir şey oldu. Attığınız hazır sistemlerden daha iyi. Elinize para geçince aynı RAM'den bir 8'lik daha alırsanız mükemmel olur.
İkisi arasından 1650'li sistemi seçerdim. Sonra anakart ve işlemciyi değişip daha iyi bir ekran kartı takabilirsiniz. PC'yi alınca da RAM'i 2x8 yapmanızı öneririm.
Yanlış hesaplama yapmadıysam tam 5300 civarı bir şey oldu. Attığınız hazır sistemlerden daha iyi. Elinize para geçince aynı RAM'den bir 8'lik daha alırsanız mükemmel olur.
@IDWI OxyGeN diğer arkadaşın da dediği gibi darboğaz olmaz ama gerek anakartı, gerek işlemcisi ile çok iyi sistem değil. Attığım toplama sistemi alın çok daha iyi.