E emirtmurr Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 1.960 Çözümler 5 Yer Frankfurt Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Mayıs 2022 #1 Sistemime ikinci bir işletim sistemi kurmak istiyorum. Ama galiba Monterey uyumlu değil yardımlarınızı bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mayıs 2022
Sistemime ikinci bir işletim sistemi kurmak istiyorum. Ama galiba Monterey uyumlu değil yardımlarınızı bekliyorum.
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.891 Makaleler 5 Çözümler 155 23 Mayıs 2022 #2 AMD APU'ların grafik birimi hiçbir macOS sürümüyle uyumlu değil, kursanız dahi donanım hızlandırmasız berbat bir deneyim olacaktır.
AMD APU'ların grafik birimi hiçbir macOS sürümüyle uyumlu değil, kursanız dahi donanım hızlandırmasız berbat bir deneyim olacaktır.
E emirtmurr Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 1.960 Çözümler 5 Yer Frankfurt Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Mayıs 2022 #3 e.n.e.s dedi: AMD APU'ların grafik birimi hiçbir macOS sürümüyle uyumlu değil, kursanız dahi donanım hızlandırmasız berbat bir deneyim olacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam maşallah macOS ile alakalı tüm konularda adınız var. Teşekkür ederim.
e.n.e.s dedi: AMD APU'ların grafik birimi hiçbir macOS sürümüyle uyumlu değil, kursanız dahi donanım hızlandırmasız berbat bir deneyim olacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam maşallah macOS ile alakalı tüm konularda adınız var. Teşekkür ederim.