3200G vs 3400G

Itx

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Hemen 3400G diye atlamayın rica ediyorum. 3400G tabii ki daha iyi ancak aralarındaki 500-600 liralık farkı (üstüne Aliexpress'ten almam gerekecek, o bekleme süresi de var tabii) hak ediyor mu? Üst düzey bir sistem gerektiren oyunlar oynamıyorum. Ona göre değerlendirirseniz sevinirim.

Aslında cevabı kendiniz vermişsiniz efendim üst düzey oyun oynamayacaksanız R3 3200G. Hatta ilerde RX 570 takıp üst düzey oyunlar oynarsınız.
Bende birçok iş için yeterli olucağını düşünüyorum ancak içimden bir ses" 4 sene kullanıcaksın , ekran kartı eklemiceksin, almışken iyi bir apu işlemci al" diyor...
( ekran kartı eklemememin sebebi mini pc toplıcam, kasaya ekran kartı eklememin imkanı yok)
4 sene boyunca lol , gtaV(düşük ayarlarda) sıkıntı çıkarmasan oynatabilir mi?

Oynatır kendin bakabilirsin YouTube>Ryzen 3 3200G Gaming performance yaz çıkar. Fakat unutma ki mutlaka ama mutlaka 2x4 veya 2x8 RAM kullan 2 tane kullanman yaklaşık 20 FPS fark ettirecektir.
Sıkıntı yok elimde 2x8 3200mhz ram var, ilgilendiğiniz için teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı