O ozymendias Kilopat Katılım 7 Ekim 2018 Mesajlar 7 19 Mayıs 2025 #11 Ağabey38 dedi: Hocam çok takılmamanı öneririm. Yeni kurdum demişsin hocam hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim sağ olun. Umarım sorun sıkıntı olmaz. Tam potansiyeli kullanamıyormuşum gibi hissediyorum. Bakalım
Ağabey38 dedi: Hocam çok takılmamanı öneririm. Yeni kurdum demişsin hocam hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim sağ olun. Umarım sorun sıkıntı olmaz. Tam potansiyeli kullanamıyormuşum gibi hissediyorum. Bakalım
Ağabey38 Picopat Katılım 6 Ocak 2025 Mesajlar 756 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel İ7 7500U /12 gb ddr4 ram 2400MHz/ 256gb ssd /amd radeon r5 m430 / intel hd grafik 620 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Mayıs 2025 #12 ozymendias dedi: Teşekkür ederim sağ olun. Umarım sorun sıkıntı olmaz. Tam potansiyeli kullanamıyormuşum gibi hissediyorum. Bakalım Genişletmek için tıkla... Hocam aşşırı bir fark olmaz ya için rahat olsun .
ozymendias dedi: Teşekkür ederim sağ olun. Umarım sorun sıkıntı olmaz. Tam potansiyeli kullanamıyormuşum gibi hissediyorum. Bakalım Genişletmek için tıkla... Hocam aşşırı bir fark olmaz ya için rahat olsun .