Akatshix Hectopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 603 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2024 #1 Merhaba, ben görev yöneticisinde takılırken bir şey fark ettim böyle görünce de performansa göre ayarlıyor zannettim de değilmiş. Bunun hızını nasıl ayarlarız ya da bir teknik sorun mu bu? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Aralık 2024
Merhaba, ben görev yöneticisinde takılırken bir şey fark ettim böyle görünce de performansa göre ayarlıyor zannettim de değilmiş. Bunun hızını nasıl ayarlarız ya da bir teknik sorun mu bu?
Çözüm CALLIST0 24 Aralık 2024 BIOS ayarlarından kolayca XMP yi açıp hız aşırtabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
BIOS ayarlarından kolayca XMP yi açıp hız aşırtabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
CALLIST0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 1.753 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2024 #2 BIOS ayarlarından kolayca XMP yi açıp hız aşırtabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi Çözüm
BIOS ayarlarından kolayca XMP yi açıp hız aşırtabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Akatshix Hectopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 603 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2024 #3 CALLIST0 dedi: BIOS ayarlarından kolayca XMP yi açıp hız aşırtabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Artı 0 Eksi
CALLIST0 dedi: BIOS ayarlarından kolayca XMP yi açıp hız aşırtabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.