3200TL i3-9100F sistem

berkhan1995

Hectopat
Merhabalar arkadaşlar, bu sistemi 3200 TL peşin fiyatına 6 taksit almayı düsünüyorum. Diğer sitelerde peşin fiyatına taksitte fiyat aynı olmadığı için Vatan'ı seçtim. Sistemde sadece LOL, CS:GO, Knight Online oynanacak. Bu fiyata Intel olarak daha iyi bir sistem yapabilir miyim yoksa bu yeterli olur mu? Uzun Bir süre PC değiştirmeyi düsünmüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartını RX570
Kasayı MB501 600W
Crucial SSD
B360
RAM'i 3000MHz yapmanı öneririm anakart değişiminde RAM almaktan kurtulursun. 1050Ti ve 1060 3GB artık alınmaz, RX570 daha üstündür, Nitro+ modelini öneririm. O işlemciye takabileceğin en yüksek kart Nvidia cephesinde 1660, AMD cephesinde RX580'dir.

Hocam maleesef dediğiniz gibi anakart ekran kartı değişimi yapamıyorum hazır oem sistem aldığım İcin fiyatlar uygun geliyor parçaların topladığım da kendim fiyat artıyor dediğiniz gibi fiyat hayli artıyor fakat hazır oem sistem de 3.500 i aşmayacak tavsiyeniz varsa değerlendirebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…