3200TL İle Sistem Toplama

Anonymous XR

Hectopat
3200 TL sistem önerilerinizi bekliyorum. Küçük bir şehirde yaşıyorum, bu nedenle burada öyle çok teknoloji mağazası yok. Ayrıca internet üzerinden alım yapmayacağım çünkü en son internet üzerinden bir ürün aldığımda pek hayır görmemiştim. Bu yüzden sistemi Vatan'dan önerirseniz çok sevinirim. Oyun için topluyorum ve fiyata monitör dahil değildir (ekran kartını MSI veya Asus öneriniz)

Vatan'dan almanızı tavsiye etmem.

Sizin için dizmiştim bir tane.

Sonra baktım İ5 7400+RX 480 içeren bir sistem 3600 TL etti. Sinirlendim kapadım.

Ben internetten gayet güvenilir sitelerden
İ5 7600+RX 480 bir sistemi 3200 TL ye dizebiliyorum.

Sonuç olarak kazık ve ötesi. Kesinlikle önermem.

Recep Baltaş da Sapphire önermiyor.

Sinerji veya Teknobiyotik'den toplamanız, Vatan'dan toplamanızdan çok daha mantıklı olacaktır. Güzel Karar.

Sinerji sitesine @Barışçıl kadar aşina değilim ama şöyle bir şey dizdim:

Kasadan pek emin değilim. Kasa kaliteli ama üç fanlı kart sığar mı bilmiyorum :/

@Neko açtığım birçok konuya cevap verdiğin için çok teşekkürler[emoji3]. Sayenizde harika bir sistem toplayacağım.

Sent from my ASUS_Z00AD using Technopat Sosyal mobile app

Rica ederim ne demek hocam.

Ben tek site üzerinden çok iyi tavsiye veremiyorum.

Farklı sitelerden birleştirerek veriyorum sistemleri. Çok daha iyi ve ucuz oluyor.

Mesela bu üstte attığım sistemden daha iyisini aynı fiyata toplayabilirim ama farklı farklı sitelerden işte. Tek siteden olmuyor :/

@Neko hocam sizin sisteminize baktım fakat fiyatlar çok daha yüksek çıktı sinerjide.Ekran kartı 150 tl daha fazla mesela bende.

@Neko sepete ekleyince fiyat düştü tamamdır.Sepete ekleyince neden bu kadar fiyat düşüyor biliyo musunuz?

Ben Sinerji'den önermedim o yüzden.

Sepete ekleyince KDV dahil olmayan fiyatı çıkmış olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…