Merhabalar.
3000TL civarlarında APU sistemden başka sistemler yok. Sizce benim topladıgım sistem iyi mi?
Anakart: Gigabyte A320M
İşlemci: 3 1200 AF
RAM: Adata XPG 3000MHz 8 GB
SSD: Patriot Burst 240GB
Kasa: Dark Diamond Pro
PSU: Arecool VX Plus 500W
Ekran kartı: 2.el EVGA GTX 970
Bu 3200 tutuyor. Sizce bu sistem iyi mi veya önereceginiz sistem veya topladıgınız sistem var mı?
Merhabalar.
3000TL civarlarında APU sistemden başka sistemler yok. Sizce benim topladıgım sistem iyi mi?
Anakart: Gigabyte A320M
İşlemci: 3 1200 AF
RAM: Adata XPG 3000MHz 8 GB
SSD: Patriot Burst 240GB
Kasa: Dark Diamond Pro
PSU: Arecool VX Plus 500W
Ekran kartı: 2.el EVGA GTX 970
Bu 3200 tutuyor. Sizce bu sistem iyi mi veya önereceginiz sistem veya topladıgınız sistem var mı?
Bütçe kısılı R3 1200 AF darbogaz yapmaz bir de ekran kartından başka 2.el almayacağım Aerocool markası iyi güvenilir markadır GTX 970 yeni ilanmı bilmiyorum ama niye sordunuz
12V'un önemi gün geçtikçe artıyor. 5V'un önemli olduğu günlerden 12V'un her şey olduğu günlere geldik. Grup düzenlemesi de bu zamanlardan geliyor. Hala daha bazı PSU'larda kullanılıyor. Cooler Master MasterWatt Lite; Corsair vs2017; FSP Hexa+,Raider, bazı Aurumlar; Seasonic S12ii, M12ii...
Bütçe kısılı R3 1200 AF darbogaz yapmaz bir de ekran kartından başka 2.el almayacağım Aerocool markası iyi güvenilir markadır GTX 970 yeni ilanmı bilmiyorum ama niye sordunuz.
Hocam bence de PSU'yu 2. el almayın iyi bir sistem olmuş. Eğer ben 2-3 yıl sonra da en yeni çıkan oyunları oynamak istiyorum diyorsanız yetmez yalnız. APU işlemcileride küçük görmeyin GTA 5'i bile rahat oynatıyor. Eğer FPS, GTA 5, ya da ne bileyim Fall Guys falan oynuyorsanız APU sistem yeterde artar. 1-2 yıl sonrada ekran kartı taksanız yeni çıkan oyunları da oynarsınız. Karar sizin.
Darbogaz yapmıyor diye biliyordum bir de APU alırsam ileride takacagım ekran kartı 1050 Ti civarlarında o da GTX 970 gücsüz APU alsamda ileride fiyatlar cok düşmedigi sürece ekran kartı almam Aerocool PSU bütçe kısıtlı diye alıyorum en iyi F/P PSU'lardan bu sisteme yeter bir PSU
Hocam bence de PSU'yu 2. el almayın iyi bir sistem olmuş. Eğer ben 2-3 yıl sonra da en yeni çıkan oyunları oynamak istiyorum diyorsanız yetmez yalnız. APU işlemcileride küçük görmeyin GTA 5'i bile rahat oynatıyor. Eğer FPS, GTA 5, ya da ne bileyim Fall Guys falan oynuyorsanız APU sistem yeterde artar. 1-2 yıl sonrada ekran kartı taksanız yeni çıkan oyunları da oynarsınız. Karar sizin.
Darbogaz yapmıyor diye biliyordum bir de APU alırsam ileride takacagım ekran kartı 1050 Ti civarlarında o da GTX 970 gücsüz APU alsamda ileride fiyatlar cok düşmedigi sürece ekran kartı almam Aerocool PSU bütçe kısıtlı diye alıyorum en iyi F/P PSU'lardan bu sisteme yeter bir PSU
Ben FPS tarzı oyunlar oynuyorum her 2 sistemde FPS oyunlarına yeterde artar ama ileride ekran kartı almayacağım için GTX 970'li sistem alacagım