3200TL sistem önerisi

Mansitak56

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar.
3000TL civarlarında APU sistemden başka sistemler yok. Sizce benim topladıgım sistem iyi mi?
Anakart: Gigabyte A320M
İşlemci: 3 1200 AF
RAM: Adata XPG 3000MHz 8 GB
SSD: Patriot Burst 240GB
Kasa: Dark Diamond Pro
PSU: Arecool VX Plus 500W
Ekran kartı: 2.el EVGA GTX 970
Bu 3200 tutuyor. Sizce bu sistem iyi mi veya önereceginiz sistem veya topladıgınız sistem var mı?

Merhabalar.
3000TL civarlarında APU sistemden başka sistemler yok. Sizce benim topladıgım sistem iyi mi?
Anakart: Gigabyte A320M
İşlemci: 3 1200 AF
RAM: Adata XPG 3000MHz 8 GB
SSD: Patriot Burst 240GB
Kasa: Dark Diamond Pro
PSU: Arecool VX Plus 500W
Ekran kartı: 2.el EVGA GTX 970
Bu 3200 tutuyor. Sizce bu sistem iyi mi veya önereceginiz sistem veya topladıgınız sistem var mı?
İşlemciyi 2.el R5 1600 AF yapsanız, kasayı da 2.el alıp PSU'yu FSP HV Pro yaparsanız güzel olur.
GTX 970 yeni ilan eminsiniz değil mi?

İşlemciyi 2.el R5 1600 AF yapsanız, kasayı da 2.el alıp PSU'yu FSP HV Pro yaparsanız güzel olur.
GTX 970 yeni ilan eminsiniz değil mi?

Bütçe kısılı R3 1200 AF darbogaz yapmaz bir de ekran kartından başka 2.el almayacağım Aerocool markası iyi güvenilir markadır GTX 970 yeni ilanmı bilmiyorum ama niye sordunuz

GTX 970 yeni ilanmı bilmiyorum ama niye sordunuz
Siz sorunca yüksek fiyat vermesin sonra.

Bütçe kısılı R3 1200 AF darbogaz yapmaz bir de ekran kartından başka 2.el almayacağım Aerocool markası iyi güvenilir markadır GTX 970 yeni ilanmı bilmiyorum ama niye sordunuz.

Hocam bence de PSU'yu 2. el almayın iyi bir sistem olmuş. Eğer ben 2-3 yıl sonra da en yeni çıkan oyunları oynamak istiyorum diyorsanız yetmez yalnız. APU işlemcileride küçük görmeyin GTA 5'i bile rahat oynatıyor. Eğer FPS, GTA 5, ya da ne bileyim Fall Guys falan oynuyorsanız APU sistem yeterde artar. 1-2 yıl sonrada ekran kartı taksanız yeni çıkan oyunları da oynarsınız. Karar sizin.

Hocam n'olur nolmaz diye söyledim, dediğiniz kart GTX 1060 ayarında R3 1200 AF darboğaz yapıyor çoğu oyunda. Ama bütçe kısıtlıysa.

Darbogaz yapmıyor diye biliyordum bir de APU alırsam ileride takacagım ekran kartı 1050 Ti civarlarında o da GTX 970 gücsüz APU alsamda ileride fiyatlar cok düşmedigi sürece ekran kartı almam Aerocool PSU bütçe kısıtlı diye alıyorum en iyi F/P PSU'lardan bu sisteme yeter bir PSU
Hocam bence de PSU'yu 2. el almayın iyi bir sistem olmuş. Eğer ben 2-3 yıl sonra da en yeni çıkan oyunları oynamak istiyorum diyorsanız yetmez yalnız. APU işlemcileride küçük görmeyin GTA 5'i bile rahat oynatıyor. Eğer FPS, GTA 5, ya da ne bileyim Fall Guys falan oynuyorsanız APU sistem yeterde artar. 1-2 yıl sonrada ekran kartı taksanız yeni çıkan oyunları da oynarsınız. Karar sizin.

Ben FPS tarzı oyunlar oynuyorum her 2 sistemde FPS oyunlarına yeterde artar ama ileride ekran kartı almayacağım için GTX 970'li sistem alacagım

Darbogaz yapmıyor diye biliyordum bir de APU alırsam ileride takacagım ekran kartı 1050 Ti civarlarında o da GTX 970 gücsüz APU alsamda ileride fiyatlar cok düşmedigi sürece ekran kartı almam Aerocool PSU bütçe kısıtlı diye alıyorum en iyi F/P PSU'lardan bu sisteme yeter bir PSU

Ben FPS tarzı oyunlar oynuyorum her 2 sistemde FPS oyunlarına yeterde artar ama ileride ekran kartı almayacağım için GTX 970'li sistem alacagım
Hocam bence bütçe kısıtlıyken kasayı o kadar pahalı almayın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı