3200TL'ye sistem önerisi

dontcopy_me

Hectopat
Yer
istanbul-kartal
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
Merhaba.
Yazın yemedim, içmedim hayallerimi gerçekleştirmek için para biriktirdim. Çalıştığım yerde dolar üzerine maaş alıyordum. Elimde şuan 1460$ param var. (Şuan 3200 lira) Bu bütçeye geleceğe yatırım tarzında nasıl bir sistem toplaya bilirim, yardım edebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Harddisk olarak şu hızlı olanlardan almak istiyorum. Artı benim Samsung Story Station Plus 2 TB e-sata harici harddiskim var. Kasada E-SATA girişi olmasını istiyorum. Bir sorum olacak. E-SATA girişi kasada kendiliğinden yani kasanın girişlerinde olması mı? Daha iyi. Yoksa harici E-SATA kartı alıp anakarta takmak mı? daha mantıklı.

- - - Güncellendi - - -

Evet bugün büyük gün. Önerdiğiniz ürünleri inceledim. Telefon hayalimi biraz erteleyip bilgisayar hedefimi gerçekleştireceğim. Zahmet edip benim için araştırma yaptığınız için size çok teşekkür ederim. Şimdi asıl sorun bunları nasıl birleştireceğim. :) Donanım olarak az da olsa bir bilgim var ama yazılım olarak vasatım, bu konuda da yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şuan aldığım ürünler:
Anarkart; Z87M-PLUS 550 TL
İşlemci; CORE İ5 4670 600TL
Ram; Vengeance DDR3 8 GB 270 TL
Ekran kartı; GTX 780 2090 TL
Bugün bunları aldım. HDD olarak kararsız kaldım. Vatanda çalışan adam birkaç ürün önerdi kafam çok karıştı. Ben hızlı birşey istiyorum. Bu arada toplam 3410 TL tuttu. Kasam vardı zaten vento a9. Power olarak da ocz 650w var. Birtek HDD kaldı. Bu arada power bu sistem için uygun mu?

Şuan aldığım ürünler:
Anarkart; Z87M-PLUS 550 TL
İşlemci; CORE İ5 4670 600TL
Ram; Vengeance DDR3 8 GB 270 TL
Ekran kartı; GTX 780 2090 TL
Bugün bunları aldım. HDD olarak kararsız kaldım. Vatanda çalışan adam birkaç ürün önerdi kafam çok karıştı. Ben hızlı birşey istiyorum. Bu arada toplam 3410 TL tuttu. Kasam vardı zaten vento a9. Power olarak da ocz 650w var. Birtek HDD kaldı. Bu arada power bu sistem için uygun mu?

PSU büyük ihtimalle yetecektir. Ama ekran kartı sanırım GTX780Ti olacaktı. O anakart biraz fazla olmuş. H87-G43 yeterdi. Geri verebilirsen anakartı değiştir. Diğerleri çok iyi parçalar.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı