Lory7 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 9.749 Çözümler 8 Yer Niğde 22 Ocak 2023 #11 burakbeey dedi: Hocam şimdi dikey monitör sürekli uyumluluk sorunu yaşatıyor malum çok eski benim için FHD 144Hz ve üzeri olması yeterli. FPS değerlerimi hesaba aldım. Genişletmek için tıkla... O zaman Acer'i alabilirsiniz. Pivot desteği yok yani aşağı yukarı konumlandırılamıyor bunu da göz önüne alın.
burakbeey dedi: Hocam şimdi dikey monitör sürekli uyumluluk sorunu yaşatıyor malum çok eski benim için FHD 144Hz ve üzeri olması yeterli. FPS değerlerimi hesaba aldım. Genişletmek için tıkla... O zaman Acer'i alabilirsiniz. Pivot desteği yok yani aşağı yukarı konumlandırılamıyor bunu da göz önüne alın.
burakbeey Kilopat Katılım 6 Şubat 2018 Mesajlar 794 22 Ocak 2023 #12 Lory7 dedi: O zaman Acer'i alabilirsiniz. Pivot desteği yok yani aşağı yukarı konumlandırılamıyor bunu da göz önüne alın. Genişletmek için tıkla... Önemli değil hocam detaylara çok takılmıyorum bu bütçede Lory7 dedi: TUF olanı önermem ViewSonic olan da biraz ghosting olacaktır alınabilir yine de. Acer varken ViewSonic almak daha mantıksız bence. Genişletmek için tıkla... Hocam vatan bilgisayarda 3100'e geliyor ViewSonic. Sizce deneyip ölü pikseline vs bakıp alayım mı? Son düzenleme: 22 Ocak 2023
Lory7 dedi: O zaman Acer'i alabilirsiniz. Pivot desteği yok yani aşağı yukarı konumlandırılamıyor bunu da göz önüne alın. Genişletmek için tıkla... Önemli değil hocam detaylara çok takılmıyorum bu bütçede Lory7 dedi: TUF olanı önermem ViewSonic olan da biraz ghosting olacaktır alınabilir yine de. Acer varken ViewSonic almak daha mantıksız bence. Genişletmek için tıkla... Hocam vatan bilgisayarda 3100'e geliyor ViewSonic. Sizce deneyip ölü pikseline vs bakıp alayım mı?
Lory7 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 9.749 Çözümler 8 Yer Niğde 22 Ocak 2023 #13 burakbeey dedi: Önemli değil hocam detaylara çok takılmıyorum bu bütçede Hocam vatan bilgisayarda 3100'e geliyor ViewSonic. Sizce deneyip ölü pikseline vs bakıp alayım mı? Genişletmek için tıkla... Evet öylede yapabilirsiniz.
burakbeey dedi: Önemli değil hocam detaylara çok takılmıyorum bu bütçede Hocam vatan bilgisayarda 3100'e geliyor ViewSonic. Sizce deneyip ölü pikseline vs bakıp alayım mı? Genişletmek için tıkla... Evet öylede yapabilirsiniz.