K kralugur77 Hectopat Katılım 31 Ocak 2016 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2016 #1 Merhaba arkadaşlar, bilgisayarı toplama amacım tamamen oyun odaklı ve sizlerden yardım bekliyorum. Ne kadar ucuz olursa o kadar iyi benim için, örnek olarak şu bilgisayarı topladım. Yardımlarınızı, tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar, bilgisayarı toplama amacım tamamen oyun odaklı ve sizlerden yardım bekliyorum. Ne kadar ucuz olursa o kadar iyi benim için, örnek olarak şu bilgisayarı topladım. Yardımlarınızı, tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Ocak 2016 #2 Güzel sistem fakat bu bütçeye daha iyi sistemler toplanabilir. İşlemci ve anakarttan biraz daha kısıp, GTX 970'li bir sistem alınabilir.
Güzel sistem fakat bu bütçeye daha iyi sistemler toplanabilir. İşlemci ve anakarttan biraz daha kısıp, GTX 970'li bir sistem alınabilir.
K kralugur77 Hectopat Katılım 31 Ocak 2016 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2016 #3 JaroxJamaica dedi: Güzel sistem fakat bu bütçeye daha iyi sistemler toplanabilir. İşlemci ve anakarttan biraz daha kısıp, GTX 970'li bir sistem alınabilir. Genişletmek için tıkla... Anakart ve işlemci yerine hangi modelleri koyabilirim ? Birde güç kaynağı olayını nasıl ayarlayabilirim ?
JaroxJamaica dedi: Güzel sistem fakat bu bütçeye daha iyi sistemler toplanabilir. İşlemci ve anakarttan biraz daha kısıp, GTX 970'li bir sistem alınabilir. Genişletmek için tıkla... Anakart ve işlemci yerine hangi modelleri koyabilirim ? Birde güç kaynağı olayını nasıl ayarlayabilirim ?
*ESER* Kilopat Katılım 19 Mart 2015 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2016 #4 Hdd 7200rpm olmalı.
Egehan Orçun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2015 Mesajlar 2.139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2016 #5
K kralugur77 Hectopat Katılım 31 Ocak 2016 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2016 #6 Egehan Orçun dedi: Eki Görüntüle 136610 Genişletmek için tıkla... Teşekkürler tavsiye için. Fakat işlemci biraz düşük olmadı mı ?
Egehan Orçun dedi: Eki Görüntüle 136610 Genişletmek için tıkla... Teşekkürler tavsiye için. Fakat işlemci biraz düşük olmadı mı ?
Egehan Orçun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2015 Mesajlar 2.139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2016 #7 kralugur77 dedi: Teşekkürler tavsiye için. Fakat işlemci biraz düşük olmadı mı ? Genişletmek için tıkla... Aslına bakarsan o ekran kartını i3 6100 ile de kullanabilirsin. Düşük değil fazlasıyla yeterli.
kralugur77 dedi: Teşekkürler tavsiye için. Fakat işlemci biraz düşük olmadı mı ? Genişletmek için tıkla... Aslına bakarsan o ekran kartını i3 6100 ile de kullanabilirsin. Düşük değil fazlasıyla yeterli.
O onursarp Hectopat Katılım 28 Haziran 2015 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2016 #8 Egehan Orçun dedi: Aslına bakarsan o ekran kartını i3 6100 ile de kullanabilirsin. Düşük değil fazlasıyla yeterli. Genişletmek için tıkla... Peki herhangi bir darboğaz olmaz mı
Egehan Orçun dedi: Aslına bakarsan o ekran kartını i3 6100 ile de kullanabilirsin. Düşük değil fazlasıyla yeterli. Genişletmek için tıkla... Peki herhangi bir darboğaz olmaz mı
Egehan Orçun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2015 Mesajlar 2.139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2016 #9 onursarp dedi: Peki herhangi bir darboğaz olmaz mı Genişletmek için tıkla... Olsa önermem zaten.
O onursarp Hectopat Katılım 28 Haziran 2015 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2016 #10 Egehan Orçun dedi: Olsa önermem zaten. Genişletmek için tıkla... Birde bana 3500 tl sınırları içinde monitör ve Windows 10 işletim sistemi dahil bir sistem önerebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler
Egehan Orçun dedi: Olsa önermem zaten. Genişletmek için tıkla... Birde bana 3500 tl sınırları içinde monitör ve Windows 10 işletim sistemi dahil bir sistem önerebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler