3250 TL sistem toplama

junglepoet

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Technopat sistem tavsiyeleri ve sosyalden araştırarak böyle bir sistem topladım. Sizce nasıldır eksisi veya fazlası nedir ? Teşekkürler.

Sizce monitörden kısıp başka parçaları güçlendirmek mantıklı olurmu ? Eklersemde ne eklemeliyim ?

Hocam anakarttan bir tık kısarak R9 380X'li bir sistem toplanabilir. H110 chipset anakart alacak kadar da kısmadık yani

Arkadaşım bence monitörden sıkıp şu kartı r9 390 ya ben msi r9 390 kart kullanıyorum işlemcim i5 4590 16 gb das ram var ve gta 5 ultra 70-150 fps arası alıyorum manyak bi değer.Witcher 3 de aynı abi kart süper.Monitörden kıs r9 390 al

Abi bide sakın sahire alma abi acaip sorunlu ani kasmalar yaşayabilirsin.Recep Baltaş hep saphirenin amdnin en sornlu partneri olduğıunu söyler.

Sinerji.gen.tr'den topladım. Aynı sistemi biraz daha araştırarak farklı sitelerden temin ederek 3.200TL'ye kadar indirebilirsin.
Hocam sence mönitörü düşürmek mantıklı olurmu ? Oyun amaçlı bir sistem olduğu için 1ms çok mantıklı geldide bana .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…