3250 TL'ye Ryzen 3 2200G ve RX 570 hazır sistem alınır mı?

Reus35

Decapat
3000 TL bütçem var. Güzel bir PC toplamak istiyorum. Beni uzun yıllar götürsün. İnternet yerine Vatan'dan almayı düşünüyorum.
Bu PC'yi buldum, sizce iyi mi, eksikleri var mı? Almalı mıyım? Yorumlarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemciye yük bindiren oyunlarda darboğaz yaşarsınız diğer parçalardanda çok kısılmış internetten alma imkanınız Itopya sitesinden Jahrein Pleb kasasını tercih ederseniz çok daha güzel olur.
İtopya'da daha iyi PC 'lerin olduğunun farkındayım.Forumlarda gördüğüm kadarıyla çok fazla sıkıntı yaşayan olmuş geri dönüşleri çok geç oluyormuş o yüzden kolay ulaşabileceğim için vatandan almayı tercih ediyorurm. Fazla oyun oynayan biri değilim en fazla zorluyacağım oyun pubg attığım sistem sorun yaşar mı.

Evet yer yer sıkıntı yaşarsınız özellikle kalabalık yerlere atlayınca. İtopya'dan bende alışveriş yaptım bir sıkıntı yaşamadım sıkıntı yaşayanların çoğununun sorunu yoğunluk ile alakalı bence biraz beklemeye değer bir sistem yapmışlar. Sonuçta bu zamana kadar hakkında şikayet olmuyan firma yok sanırım.

Kasanın hava akışı pek iyi değil anakart ise giriş seviye overclock yapma imkanınız yok. 2300X ve RX570 PUBG gibi oyunlarda darboğaz olmaz diye düşünüyorum olsada çok az miktar olabilir. Tabi yine BF1,R6 GTA5 gibi oyunlarda darboğaz yapar. Bunları göz önünde bulundurarak seçim yapabilirsiniz.

Kasanın hava akışı pek iyi değil anakart ise giriş seviye overclock yapma imkanınız yok. 2300X ve RX570 PUBG gibi oyunlarda darboğaz olmaz diye düşünüyorum olsada çok az miktar olabilir. Tabi yine BF1,R6 GTA5 gibi oyunlarda darboğaz yapar. Bunları göz önünde bulundurarak seçim yapabilirsiniz.
Hocam 3000 tlye bana nasıl bir pc önerirsin nerden almalıyım sence

3000 TL'ye önerebileceğim sistemler parçalardan çok kısılmış oluyor sinerji bilgisayardaki sistem yukardaki söylediklerimi göze olarak alabilirsin. İtopya ile önyargını kırmak istiyorsan bu sisteme aşağıdaki gibi değişiklik yaparsan 3.250 işlemciyi 2300X düşürürsen 3000 TL civarı oluyor.
376257

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı