ahmet akseki Hectopat Katılım 25 Haziran 2016 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2017 #1 Notebooklarda olan mini SSD diskler ile harddisk'i RAID'leyip nasıl yazılım yüklerim? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Şubat 2017
Fatih ŞENGİL Kilopat Katılım 30 Ocak 2017 Mesajlar 505 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Çeyrek Mühendis 14 Şubat 2017 #2 SSD ile HDD yi RAID modunda kullanmanız mantıklı değil. RAID nedir ? Nasıl ve ne amaçlarla kullanılır? Araştırmanızı tavsiye ederim '' SSD ile HDD RAID yaparak performans değil yavaşlama elde edersin zira HDD, SSD'yi frenler.'' Recep abiden alıntı
SSD ile HDD yi RAID modunda kullanmanız mantıklı değil. RAID nedir ? Nasıl ve ne amaçlarla kullanılır? Araştırmanızı tavsiye ederim '' SSD ile HDD RAID yaparak performans değil yavaşlama elde edersin zira HDD, SSD'yi frenler.'' Recep abiden alıntı
ahmet akseki Hectopat Katılım 25 Haziran 2016 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2017 #3 Fatih ŞENGİL dedi: SSD ile HDD yi RAID modunda kullanmanız mantıklı değil. RAID nedir ? Nasıl ve ne amaçlarla kullanılır? Araştırmanızı tavsiye ederim '' SSD ile HDD RAID yaparak performans değil yavaşlama elde edersin zira HDD, SSD'yi frenler.'' Recep abiden alıntı Genişletmek için tıkla... Yeni notebook'larda 2'si bir kullanılıyor, SSD olmayanlarda bu şekilde bir sistem görüyorum. Bu yüzden böyle bir soru sorma gereksinimi duydum.
Fatih ŞENGİL dedi: SSD ile HDD yi RAID modunda kullanmanız mantıklı değil. RAID nedir ? Nasıl ve ne amaçlarla kullanılır? Araştırmanızı tavsiye ederim '' SSD ile HDD RAID yaparak performans değil yavaşlama elde edersin zira HDD, SSD'yi frenler.'' Recep abiden alıntı Genişletmek için tıkla... Yeni notebook'larda 2'si bir kullanılıyor, SSD olmayanlarda bu şekilde bir sistem görüyorum. Bu yüzden böyle bir soru sorma gereksinimi duydum.