32LA620 TV'yi Monitör Olarak Kullanmak

smtylmz.89

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bir gaming PC toplamaya niyetlendim yaklaşık 4000 TL bir bütçe var aklımda fakat bu bütçeye monitör sığdıramadığımdan elimde olan 32la620 TV'yi monitör olarak kullanmak istiyorum. Full HD, 3D, 200 Hz sistem frekansı mevcut. Bununla ilgili olarak, oyun performansında FPS kötü şekilde etkilenir mi?
Ekran kartında HDMI çıkışı mevcut, sistem açılış sırasında bunu TV'de görebilir miyim?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
TV'lerdeki 200 Hz olayı biraz farklı. 60 Hz aldığı görüntüyü tekrar ederek saniyede 200 kareye çıkarma durumu var. Yani siz HDMI'dan bağlayınca 200 Hz değerini göremeyeceksiniz. 60 Hz alabileceksiniz en fazla.

Ben 42" televizyonda denedim ve iyi bir mause olmadığı sürece kontrol gerçekten zorlaşıyor. Hakimiyet sorun oluyor. Görüntü dersen harika ama moba oyunlarda pek sıkıntı yaşamasam da fps oyunlarda kontrol için razer mamba tarzı mauselarla kullanılabilir sanırım. (LG 42LA620S)

ASUS VX238T 23" 1920x1080 5ms Full HD Ultra-ince Hoparlör Siyah LED Monitör

500tl civarı. Hoşuma gitti. Ne çok kötü ne çok iyi. Siparişini vereceğim pzt günü. Gelecek sistemle birlikte incelemesini atarım.

Merhaba. Bilgisayar haricinde Playstation da kullanacağım için, en az 2 HDMI girişi olan bir cihaz lazım. Şu an için monitör almak için yeterli bir bütçem yok. Daha sonrası için düşünüyorum. Hakimiyet derken neyi kast ediyorsunuz? Kasılma v.s. durumlar mı söz konusu?

Standart mauseların dpi ı yavaş kalıyor. Dpi ayarlı bi mause alırsan sıkıntı yaşamazsın.

Hocam çok daha fazla para harcayamam ama, başka bir önerin var mı? Kaç dpi olması lazım acaba?

Logitech g300s yeterli olacaktır bence ama mağazadan alacaksan bölümle ilgili bilgiye sahip çalışana da sorabilirsin doğrulatmak adına.

Logitech g300s yeterli olacaktır bence ama mağazadan alacaksan bölümle ilgili bilgiye sahip çalışana da sorabilirsin doğrulatmak adına.
Hocam tekrar merhaba. Ben de o tür mağazalardan birinde çalışıyorum . g300s kürek gibi olan elime biraz küçük geliyor. %33 indirime giren bloody a9 işimi görür mü sence?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…