Maalesef, monitöre ihtiyacım var.
AOC 24" 24G2SPU/BK 165Hz 1ms HDMI DP FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 24" 24G2SPU/BK 165Hz 1ms HDMI DP FHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 24G2SPU/BK ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Monitörsüz.
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Maalesef, monitöre ihtiyacım var.
Peki rami 16 da tutsak (2x8) işlemciyi yükseltsek olur mu ?Anladım, ekstra RAM'e ihtiyacınız olmamalı. 16 GB RAM, oyun için yeterlidir. Bu yüzden attığım sistem daha ucuz ve isterseniz 240mm ile monitörle alabilirsiniz.
Peki RAM'i 16 da tutsak (2x8) işlemciyi yükseltsek olur mu?
Alla alla kardeşim neden yükseltmeye gerek yok? Fps istiyorum güç istiyorum neden yükseltmeye gerek yok iyimisiniz siz ya ?İşlemci yükseltmeye gerek yok, ekstra RAM'e gerek yok.
Allah, Allah kardeşim neden yükseltmeye gerek yok? FPS istiyorum güç istiyorum neden yükseltmeye gerek yok iyi misiniz siz ya?
O zaman hiç kasa almayalım gerek yok.
Adamakıllı insan denk gelmez zaten şöyle forumlarda.
Vizyonunu yükseltmelisin. İşlemci yükseltmekten kastım 5 serisini yükseltmek değildi, 7 serisine geçmekti.Oyun için 16 GB RAM yeterli ve daha fazlasına "oyun" için gerek yok. Çünkü fiyat farkı fazla oluyor kasanın.
İşlemci yükseltmeye gerek yok, çünkü ekran kartı için yeterli ve işlemci yükseltmeleri gereksiz pahalı, ateş pahası. 7600 yükseltmesi tamamen boş olur, çünkü 7500F ile arasında performans farkı çok az, sadece dahili grafiği yok. Yine 7600X yükseltmesi boş olur, çünkü X'e gerek yok ve yine 7600 ile benzer performans, soğutması daha zor, gereksiz.
Vizyonunu yükseltmelisin. İşlemci yükseltmekten kastım 5 serisini yükseltmek değildi, 7 serisine geçmekti.
Ayrıca sen kasa falan alma sana çok gereksiz. Sen oyunları 30 FPS de bile oynarsın yeter o sana.
Lütfen bu kadar dar düşünen insanlar forumuma cevap vermesin.