33-34 bin TL Bütçeyle DDR5 hazır sistem tavsiyesi

noby

Centipat
Daha fazla  
Merhaba,

Grafik tasarım ile uğraşıyorum, genellikle Adobe programları kullanıyorum. Aynı zamanda hikaye odaklı ve FPS oyunları oynamayı çok seviyorum. Bu yüzden hem tasarım işlerimi akıcı şekilde yapabileceğim, hem de oyunlarda iyi performans alabileceğim bir sistem toplamak istiyorum.

Bütçem: 33.000 - 34.000 TL arası

Önceliklerim:​

• DDR5 destekli bir sistem olması önemli.
  • RAM: 32 GB tercih ediyorum ama eğer bütçeyi çok aşıyorsa geçici olarak tek modül 16 GB ile başlayabilirim. İleride 16 GB daha eklerim.
  • Ekran Kartı: NVIDIA 4060 veya 5060 düşünüyorum. AMD ekran kartı istemiyorum.
  • Depolama: Tercihim 1TB SSD, ama bütçemi çok zorlarsa geçici olarak 512 GB da olabilir.

Düşündüğüm sistemler:​

🔹 Technopat Gaming V1 – İncehesap - Bu sistemde RAM 32 GB (DDR5) olarak güncellendi, SSD ise 1TB yapıldı.

🔹Monza 5060 – Gaming.Gen.TR - Bu sistemde de RAM 32 GB yapıldı, SSD ise 1TB olarak yükseltildi.

Eğer bu bütçeye yakın önerileriniz olursa çok sevinirim. Alternatif parça önerilerine de açığım, uzun vadeli bir sistem olsun istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim!

Bütçeyi 2-3k daha yukarı çekip 9060xt 16gb veya 5060ti 16gb hazır bir sistem bekleyebilirsiniz. İlla ki çıkacak.

Bütçeyi 2-3k daha yukarı çekip 9060xt 16gb veya 5060ti 16gb hazır bir sistem bekleyebilirsiniz. İlla ki çıkacak.
Amd hiç almak istemiyorum. 1 2 haftaya almayı planlıyorum. Bi ihtimal bütçeyi dediğiniz gibi 2-3k artırabilirim. Laptopumu sattığım için biraz acil ihtiyacım var.

merhaba,

Grafik tasarım ile uğraşıyorum, genellikle Adobe programları kullanıyorum. Aynı zamanda hikaye odaklı ve FPS oyunları oynamayı çok seviyorum. Bu yüzden hem tasarım işlerimi akıcı şekilde yapabileceğim, hem de oyunlarda iyi performans alabileceğim bir sistem toplamak istiyorum.

bütçem: 33.000 - 34.000 TL arası.

önceliklerim:​

• DDR5 destekli bir sistem olması önemli.
  • RAM: 32 GB tercih ediyorum ama eğer bütçeyi çok aşıyorsa geçici olarak tek modül 16 GB ile başlayabilirim. İleride 16 GB daha eklerim.
  • ekran kartı: NVIDIA 4060 veya 5060 düşünüyorum. AMD ekran kartı istemiyorum.
  • depolama: tercihim 1TB SSD, ama bütçemi çok zorlarsa geçici olarak 512 GB da olabilir.

düşündüğüm sistemler:​

🔹 Technopat Gaming V1 – İncehesap - bu sistemde RAM 32 GB (DDR5) olarak güncellendi, SSD ise 1TB yapıldı.

🔹Monza 5060 – Gaming.Gen.TR - bu sistemde de RAM 32 GB yapıldı, SSD ise 1TB olarak yükseltildi.

Eğer bu bütçeye yakın önerileriniz olursa çok sevinirim. Alternatif parça önerilerine de açığım, uzun vadeli bir sistem olsun istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim!

Bana sorarsanız ince hesaptaki ürün gayet yeterli ve güzel.

Bana sorarsanız ince hesaptaki ürün gayet yeterli ve güzel.

Attığım 2 sistem de birbirinin aynı sistemler zaten. Tek fark biri AMD biri Intel. İkisi arasında çok fark var mıdır? Veya hangisi daha iyi performans verir?

Ekteki gibi bir sistem topladım ve sipariş verdim.

BitFenix kasa aldım. Bu sistem için 600W PSU yeterli olur mu? Ya da BitFenix markası nasıldır?

Bugün kasa geldi. İncehesap'tan aldım. Ancak gönderdikleri kasadaki fanlar ile görseldeki fanların alakası yok. Yine aynı marka fanlar ama bilmiyorum.

Kasa: Bitfenix Ceto Premium Black 600W 80+ White PSU 4x120mm FRGB Fan ATX Temperli Cam Siyah Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com

Dosya Ekleri

• IMG_1447.jpeg
    IMG_1447.jpeg
    93,3 KB · Görüntüleme: 39

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı