33 bin TK'ye monitör dahil hazır sistem önerisi

jonsnoww022

Yoctopat
Daha fazla  
Başlıkta da belirttiğim üzere 33000 TL gibi bir bütçem var. Uzun zamandır tek başıma bu fiyata alabileceğim en iyi monitör ve hazır sistemler arıyordum. Bu sefer buraya yazmaya karar verdim. Özel olarak yok NVIDIA olsun yok 4060 olsun gibi herhangi bir istegim yok sadece monitor en azindan 120 Hz olsa iyi olur ama cok zorunlu degil. Daha fazla fiyatin uzerine cikmam pek mumkun degil. Önerileriniz ve gorusleriniz icin simdiden teşekkürler.

35
35 de mi olmaz ya

Sen öneri yap da ben belki zorlayabilirim.

Ayrica monitor dahil diye belirttim baslikta da yani sadece PC 35 veya 33 olmaz maalesef.

Hocam bu fiyata ben hazır sistem size sunarım ama yani kendini kanitlamamis bir monitör ismi duyulmamış bir SSD RAM ile yaparsın bunu bence 2.el toplayin.

Hocam bu fiyata ben hazır sistem size sunarım ama yani kendini kanitlamamis bir monitör ismi duyulmamış bir SSD RAM ile yaparsın bunu bence 2.el toplayin.

Bu PC ve.
Bu monitor butcemin 2500 altinda kalıyor yani benim icin gayet uygun.
Ayrica monitor hakkinda arkadaslarimdan ve baska forumlardan da kotu bir şeyler duymadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…