Bunu seçersen daha güzel olur: Kingston Beast Black 16 GB 5600MHz CL36
Cw sorunu yaşayanlar olmuş PC hocası 9-11-12 sistemlerinde.
Bu sorun haricinde neredeyse 2 aydır 30k bütçede tek önerilen sistemdir.
Kasa hakkında bilgim yok ama ne kadar ekmek o kadar köfte sanırım.
Okuma yazma hızı düşük olmuş SSD ama sen bilirsin.
Bir sürü konu var zaten bu sistemle ilgili bakabilirsin
Yine de ben 2 aydır forumlarda aktifim, önerilen tek sistem bu 30k da.. Başka sistem yok..
Zaten PC hocası 9-11-12'de cw sorunu yaşayanlar var ve hepsinin ortak özelliği ASUS Dual kart.
Cw her kart ya da sistemde çıkabilen bir şey diyorlar ama ben işimi şansa bırakmak istemiyorum. Ben de çok kararsızım, eğer düzgün F/P sistem çıkmazsa mecbur bunu alacağım saınrım
Gigabyte Windforce modeller ısınıyor diyorlar, bu Windforce değil AMD olduğu için ama yine de alınır mı? Sence? Mecbur kalmadıkça da İtopya'dan bir şey almak istemiyorum, ısınamadım oraya. Bu sistem de bayağıdır var hatta biraz daha ucuzdu. Gigabyte anakat güzel midir acaba
Şimdi bu sistemleri özelleştirince ortalama 33-35k yapıyor.
O bütçede 7800XT sistemler var, onu da özelleştirmek gerekiyor.
PC hocası sistem çıkaracak diye bekliyorum ama iyice kararsız oldum ya
En güvenilir ve müşterisini düşünen , iade vb. durumda çirkeflik yapmayan firma hangisi acaba
7800xt'li sistemi özelleştirdiğimiz zaman ortalama 38 39 buluyor kendimiz toplamak daha mantıklı oluyor bu süreçte
Bende bir türlü hazır sistem bulamadım sapphire 7800xt 7500f le kombine edip kendim toplayacağım sanırım
7800XT'li sistemi özelleştirdiğimiz zaman ortalama 38 39 buluyor kendimiz toplamak daha mantıklı oluyor bu süreçte
Bende bir türlü hazır sistem bulamadım Sapphire 7800XT 7500F le kombine edip kendim toplayacağım sanırım
Sapphire kartlar indirime giriyor sürekli birkaç hafta önce 16K'Ya 7800XT model vardı.
Tek tek toplayacaksanız indirimlerden toplayın bence yıl sonuna kadar.
Montajını yapabilecek olsam ben de tek tek toplardım