33 bin TL laptop önerisi

Bütçe
30-33k

BatuhanGzell

Centipat
Daha fazla  
Merhaba ben 30-33K arası oyuncu laptopu almayı düşünüyorum, sadece oyun için kullanacağım. Başta Lenovo LOQ RTX 4050 modelini alacaktım ama insanların çoğu anakart yanması gibi problemler yaşamış. Bana önerebileceğiniz bu fiyatlarda güzel laptop var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ben 30-33K arası oyuncu laptopu almayı düşünüyorum, sadece oyun için kullanacağım. Başta Lenovo LOQ RTX 4050 modelini alacaktım ama insanların çoğu anakart yanması gibi problemler yaşamış. Bana önerebileceğiniz bu fiyatlarda güzel laptop var mıdır?
hocam lenovo loq kullanıyorum hiç bir sorun çıkarmadı ayrıca soğutmasıda iyi çok mennum hem lenovo üzmeyecek bir marka

Bütçe 35-36k bandına çıkarsa rtx 4060 tuf var
33k bandında ERAZER 75w rtx 4060 var
31k bandında da rtx 4050 nitro 5 var

Tavsiyem 35-36kya çıkıp tuf alman ama çıkamıyorsan da erazer alınabilir. Kötü soğutma %45 ntsc ekran, 75w gpu olsa da vram avantajından dolayı rtx 4050den daha mantıklı buluyorum

hocam lenovo loq kullanıyorum hiç bir sorun çıkarmadı ayrıca soğutmasıda iyi çok mennum hem lenovo üzmeyecek bir marka
Ben de yaklaşık 1 yıldır loq kullanıyorum. Herhangi bir sorun yaşamadım ancak sorun yaşayan çok insan var. Bizim sorun yaşamamis olmamız cihazin sorunsuz oldugu anlamına gelmiyor

Bütçe 35-36k bandına çıkarsa rtx 4060 tuf var
33k bandında ERAZER 75w rtx 4060 var
31k bandında da rtx 4050 nitro 5 var

Tavsiyem 35-36kya çıkıp tuf alman ama çıkamıyorsan da erazer alınabilir. Kötü soğutma %45 ntsc ekran, 75w gpu olsa da vram avantajından dolayı rtx 4050den daha mantıklı buluyorum

Ben de yaklaşık 1 yıldır loq kullanıyorum. Herhangi bir sorun yaşamadım ancak sorun yaşayan çok insan var. Bizim sorun yaşamamis olmamız cihazin sorunsuz oldugu anlamına gelmiyor
hocam olabilir ama alacaklardada bir sorun çıkarsa bile garantiye gönderir çünkü lenovonun yetkili serviside var ve ayrıca amd işlemcili modellerde çok olmadığını duymuştum

hocam olabilir ama alacaklardada bir sorun çıkarsa bile garantiye gönderir çünkü lenovonun yetkili serviside var ve ayrıca amd işlemcili modellerde çok olmadığını duymuştum
Amd daha az riskli ama sonuçta riskli ve garanti olması pek bir şey değiştirmiyor. Garantiye gönderip tekrar anakartı yananlar var, ayrıca garanti bittikten sonra anakart yanarsa cihaz neredeyse direkt çöp oluyor

Lenovo LOQ kullanıyorum 1 sene olmak üzere çok ağır oyunları da oynadım çok ağır çizim programları da kullandım asla sorun yaşamadım.
Lenovo'nun hangi anakartı yanmış acaba merak ediyorum?
Gidip BIOS oynaması yapıp cihazın MHz değerlerini köklerlerse Apple anakartı da olsa yanar MSI anakartı da olsa yanar.

Bütçe 35-36k bandına çıkarsa RTX 4060 TUF var.
33K bandında Erazer 75W RTX 4060 var.
31k bandında da RTX 4050 Nitro 5 var.

Tavsiyem 35-36kya çıkıp TUF alman ama çıkamıyorsan da Erazer alınabilir. Kötü soğutma %45 NTSC ekran, 75W GPU olsa da VRAM avantajından dolayı RTX 4050'den daha mantıklı buluyorum.

Ben de yaklaşık 1 yıldır LOQ kullanıyorum. Herhangi bir sorun yaşamadım ancak sorun yaşayan çok insan var. Bizim sorun yaşamamis olmamız cihazin sorunsuz oldugu anlamına gelmiyor.

75 W ekran kartıyla 1050 performansı alır
Benim avuç içi kadar sistemim 230W.

Lenovo LOQ kullanıyorum 1 sene olmak üzere çok ağır oyunları da oynadım çok ağır çizim programları da kullandım asla sorun yaşamadım.
Lenovo'nun hangi anakartı yanmış acaba merak ediyorum?
Gidip BIOS oynaması yapıp cihazın MHz değerlerini köklerlerse Apple anakartı da olsa yanar MSI anakartı da olsa yanar.

75 W ekran kartıyla 1050 performansı alır
Benim avuç içi kadar sistemim 230W.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bunların çoğu HS işlemcili hatta, Intel HX olupta binlerce anakart şikayeti var. Kronik sorun olduğu bariz ortada. İlla sizde yaşayacaksınız diye bir şeyde yok. Anakartı 2-3 defa değiştirilip tekrardan anakart yanması yaşayan kullanıcılar var bu cihazlarda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı