33 bin TL sistem önerisi

Hocam o iyi marka bu iyi marka kötü marka nedir sizce? PNY bile kötü soğutması olmasına rağmen bundan iyidir.

2-3 FPS daha çok veriyor diye mi? Daha bilindik diye mi? RGB daha çok diye mi? Hepsi aynı kart bunların. Koy üstüne soğutma + RGB = yüzlerce aynı kartın varyasyonu.

2-3 FPS daha çok veriyor diye mi? Daha bilindik diye mi? RGB daha çok diye mi? Hepsi aynı kart bunların. Koy üstüne soğutma + RGB = yüzlerce aynı kartın varyasyonu.

RGB takıntım yok dostum kasalarimin hiçbirinde LED aydınlatma bulunmuyor.

Kart değiştiği taktirde alınır o kart uzun vadede sorun yaratır 85 dereceye kadar sorun olmuyor diye kötü ürün almaya değmez.
Gayet de alınır hocam. Daha da uzatmayın.

Ben fikrimi söyledim alınmayacak kart üstüne 5-6k daha koyar düzgün olanı alırım. Kalite teknolojik ürünlerde önemlidir.
Koyacak 5 6 k'sı olsa 4070 ddr5 toplarız zaten. Yok ki böyle topluyoruz.

Ben fikrimi söyledim alınmayacak kart üstüne 5-6k daha koyar düzgün olanı alırım. Kalite teknolojik ürünlerde önemlidir.
İşte üstüne 5-6K koyamıyoruz. O paraya kasanın diğer parçalarını güçlendirmek varken aynı kartın farkla marka olanını almaya gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…