33 Bin TL sistem önerisi

Scout7

Picopat
Daha fazla  
Maksimum 33K sistem önerebilir misiniz?

Hocam sistem önerisi değil de parça önerisi olacak mesela ekran kartı ve işlemciyi aynı güçte tutun bunu zaten az çok herkes biliyor. İşlemci ve ekran kartını bilindik markalardan alın 500 600 TL niyetine kalite düşürmeyin onun yerine mesela ssdnizi Samsung alacaksanız Kingston alın.

İfadeler: fiu

Kesinlikle katılmıyorum. Kullanıcı hazır bir sistem istiyor ve siz konudan alakasız parça önerisine geçiyorsunuz.

Maksimum 33K sistem önerebilir misiniz?

İfadeler: fiu
Yönlendiriliyor
Bu sistemi düşünüyorum. Sizce nasıl? (Güç kaynağı bitfenix ile değiştirilmiş hali)

Bu sistemle sizin attığınız sistemi kıyaslar mısınız hangisi daha iyi?

Yönlendiriliyor
Bu sistemi düşünüyorum. Sizce nasıl? (güç kaynağı BitFenix ile değiştirilmiş hali)

Bence sistem gayet güzel ve yeterli ama SSD 512 GB biraz düşük sistemi aldıktan sonra 3 ay sonra size yetmez büyük ihtimal SSD zaten değiştirilebilir bir şey kısacası sistem alınabilir ama fiyat sadece bir tık ama bir tık fazla gibi 31 bin civarı olabilirdi yine ama siz bilirsiniz.

Nvidia tarafında bunu alabilirsin alırsan ramleri 2x16 yap 33.500 TL.

Ssd yi daha sonra değiştirmeyi planlıyorum zaten

Sadece 33K maksimum bir sistem demiş ben oradan yola çıkarak cevap yazdım kasayı toplayacağını zanettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…