33 bin TL'ye laptop önerisi

Bütçe
33000
Hocam şu anda elimde alalı 1 hafta oldu sanırım çok hoşuma gitti. Ekranda hafif görünmeyecek kadar küçük çizik vardi ama iade etmeyi dusunmuyorum hiç gorunmuyor bile neredeyse. Biraz ısınıyor altını havaya kaldiracak bir ürün sipariş ettim onun için maksimum güç watt degeri 330 watt bir adaptör çıktı ama sanırım bu watt kısıtlayarak daha rahat şekilde FPS düşmesi olmadan sıcaklığı daha iyi bir şekilde kullanabiliyor musuz ortalama 65- 75 derecede dolaniyor sicakliklar sanirim Valorant'ta ya da başka oyunlar da falan ama bu watt kisitlamaya gerek var mi sence bu sicakliklarda.

Hocam memnun musunuz aynı sizin gibi kararsız kaldım Nitro ile HP arasında :D sıcaklık ekran performans üçgeninde kaldım. Ama nedense Acer'i daha çok beğeniyorum.

Hocam memnun musunuz aynı sizin gibi kararsız kaldım Nitro ile HP arasında :D sıcaklık ekran performans üçgeninde kaldım. Ama nedense Acer'i daha çok beğeniyorum.

Hocam ben gayet memnunum ayni sen gibi sıcaklık ekran performans üçgenindeydim pek bir şey diyemem HP kullanmadığım için ama Acer performans olarak daha iyi ekran konusunda da öyle diye gördüm hp lerde ise kronik ekran sallanma sorunu var sanırım ve hp nin garanti servisinde çalışan birisinin servisin çok kötü oldugunu söylediğini görmüştüm forumlarda. Sıcaklık ise benim sicakliklar o kadar yüksek değil hocam oyunlarda yukaridaki mesajlarda belirttiğim gibi ve watt kısıtlayarak sicakliklardaki sorun da ortadan kalkiyormus çoğunlukla yani hocam oyun performansi beni acayip memnun etti. Normal kullanimda bir tık bataryasi kullanim süresi nedense bir tik beklediğimden hafif az gibi geldi ama bilmiyorum doğru düzgün ilk defa laptop kullandığım ve normalde önceden masaüstü kullandigim içindir ama sıkıntı değil benim için oyun oynarken şarja takarak oynandığı için ve genelde oyun oynamamdan. Bunlari kendi aldığım modele göre soylesemde ben aldığımda 33 bin TL'ydi fakat şu an en ucuz 36 bin TL olarak gördüm bu fiyatta Acer harici bir laptop düşünülebilir belki konu açarak sorabilirsiniz. Benim aldığım model için yorumlar bunlar.

Hocam ben gayet memnunum ayni sen gibi sıcaklık ekran performans üçgenindeydim pek bir şey diyemem HP kullanmadığım için ama Acer performans olarak daha iyi ekran konusunda da öyle diye gördüm HP'lerde ise kronik ekran sallanma sorunu var sanırım ve HP'nin garanti servisinde çalışan birisinin servisin çok kötü oldugunu söylediğini görmüştüm forumlarda. Sıcaklık ise benim sicakliklar o kadar yüksek değil hocam oyunlarda yukaridaki mesajlarda belirttiğim gibi ve watt kısıtlayarak sicakliklardaki sorun da ortadan kalkiyormus çoğunlukla yani hocam oyun performansi beni acayip memnun etti. Normal kullanimda bir tık bataryasi kullanim süresi nedense bir tik beklediğimden hafif az gibi geldi ama bilmiyorum doğru düzgün ilk defa laptop kullandığım ve normalde önceden masaüstü kullandigim içindir ama sıkıntı değil benim için oyun oynarken şarja takarak oynandığı için ve genelde oyun oynamamdan. Bunlari kendi aldığım modele göre soylesemde ben aldığımda 33 bin TL'ydi fakat şu an en ucuz 36 bin TL olarak gördüm bu fiyatta Acer harici bir laptop düşünülebilir belki konu açarak sorabilirsiniz. Benim aldığım model için yorumlar bunlar.

Hocam boşta ve oyunda fan sesi rahatsız ediyor mu denildiği kadar? Elbette AAA oyun oynarken fan sesi fazla olacağını biliyorum fakat LoL Valorant gibi orta oyunlarda fan sesi rahatsız edici seviyede mi? Boştayken fan sesi rahatsız ediyor mu? Kütüphanede vs kullanacağım boşta fan sesi olmasını istemiyorum. Fan sesi hakkında biraz bilgi verirseniz sevinirm.

Hocam boşta ve oyunda fan sesi rahatsız ediyor mu denildiği kadar? Elbette AAA oyun oynarken fan sesi fazla olacağını biliyorum fakat LoL Valorant gibi orta oyunlarda fan sesi rahatsız edici seviyede mi? Boştayken fan sesi rahatsız ediyor mu? Kütüphanede vs kullanacağım boşta fan sesi olmasını istemiyorum. Fan sesi hakkında biraz bilgi verirseniz sevinirm.

Hocam aynı şekilde Valorant LoL oynuyorum Valorant'ta ve LoL'de sana şöyle diyeyim kulak içi kulaklık kullanıyorum şu anlık ve fan sesi kulaklığı taktığım anda zaten odagimdan kayboluyor hiç duymuyorum bile ki normal bir kulaklıkta bunu duyacagini bile sanmam pek yani fan sesi abartili değil ben NitroSense'den oyunlarda performans moduna almiyorum varsayilan kullandığım icin sanırım fan sesleri daha az ama FPS de yüksek zaten pek etkileyecek düzeyde degil bence performance modu olmadan valorant ve lol de.
Boştayken fan sesi rahatsiz etmiyor kesinlikle ayriyeten şundan bahsedeyim max moduna alırsan fanlari biraz ciddili uçak uçuyor gibi ve acayip iyi soğutuyor ama yani bu en max hali güçlü anlaminda sogutma olarak ekstra olarak eklemek istedim. Yani bu max sesininin zaten valorant ve lol oynarken yanindan bile geçmiyorsun kafan karismasin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı