mdible Decapat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2025 #1 GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Merhaba, linteki sistem alınır mı? Alınmazsa ne gibi değişikler yapılabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Nisan 2025
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Merhaba, linteki sistem alınır mı? Alınmazsa ne gibi değişikler yapılabilir?
A Akşahin Hectopat Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 37 23 Nisan 2025 #2 Bu sistem hakkındaki görüşleri bende merak ediyorum keşke ekran kartı 16gb olsaydi
mdible Decapat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2025 #3 Akşahin dedi: Bu sistem hakkındaki görüşleri bende merak ediyorum keşke ekran kartı 16 GB olsaydi. Genişletmek için tıkla... Evet hocam, keşke 16 GB olsaydı ama 8 ile 16 GB arasında uçurum kadar fark olur mu?
Akşahin dedi: Bu sistem hakkındaki görüşleri bende merak ediyorum keşke ekran kartı 16 GB olsaydi. Genişletmek için tıkla... Evet hocam, keşke 16 GB olsaydı ama 8 ile 16 GB arasında uçurum kadar fark olur mu?