33 bin TL'ye sistem önerisi

immu

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, öncelikle merhaba. Gerçekten yardıma ihtiyacım var. Ne alabileceğimi tam olarak bilmiyorum ve bu konuda çok bilgili sayılmam. Bütçemle rezil olmak istemiyorum. İnternetten değil de Vatan gibi mağazalardan alınabilecek, sağlam ve uzun ömürlü bir sistem önerisi yaparsanız çok sevinirim. AAA oyunlar oynayacağım, akıcı oynamak istiyorum. Bütçem 32-33 bin lira maksimum.

Hocam mağazadan almak istiyorsanız kampanya beklemekten başka şansınız yok çünkü kampanyasız MediaMarkt vatan gibi yerlerden alırsanız kazıklanırsınız. İnternetten niye almak istemiyorsunuz? Güvenilirlikten tereddüt ediyorsanız güvenilir sitelerden önerebiliriz.

En net sebebi zaman, okullar açılmadan tadını cikarmak istiyorum fakat İtopya gibi yerlerden sipariş edersem 2 haftada falan geliyor hazır sistemlerde.

En net sebebi zaman, okullar açılmadan tadını cikarmak istiyorum fakat İtopya gibi yerlerden sipariş edersem 2 haftada falan geliyor hazır sistemlerde.

Dediğim gibi mağazadan alırsanız kazıklanırsınız kampanyasız. Yani kazıklanmamak ve adam gibi sistem almak için her türlü beklemeniz lazım isterseniz ben size internetteki İncehesap, İtopya'dan önerebilirim.

Suanda piyasada bu bütçeyle hazır sistem yok düzgün diyebileceğimiz

Şu anda piyasada bu bütçeyle hazır sistem yok düzgün diyebileceğimiz

Arkadaş az çok bilgiliyse parçaları öneririz kendisi toplar evde. Hazır sistem PC'den çok anlamayanlar için zaten.

Öyle diye diye iyi geçiyorlar son zamanlarda dandik kasalar dandik PSU'lar saçma sapan anakart tercihleri.

Arkadaş az çok bilgiliyse parçaları öneririz kendisi toplar evde. Hazır sistem PC'den çok anlamayanlar için zaten.

Hocam fikrim şu doğru mu değil mi siz söyleyin lütfen bana söylersiniz olabilecek en f/o sistemi ona göre bende Vatan'dan veya herhangi bir yerden güzel bir şekilde toplarım teker teker sonra montajlatirim ya da İtopya'da hazır sistemi değiştire değiştire en F/P olanı alırım yardımınız vasıtası ile.

Ne yap biliyor musun git vatana ne veriyorsunuz de şu fiyata ona göre konu aç bakalım. Öyle yapınca etiketlersin bakarız veya gerek yok goren bakar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…