Arkadaşlar 33 GB yer var SSD'de, Steam'de 35 GB alan gerekli diyor, silecek bir şey kalmadı. GTA 5, Rust, Windows ve bir de birkaç gerekli bir şey var. 240 GB SSD az geliyor, 120 GB SSD alacak param da yok ne önerirsiniz?
Sistem için de biraz yer kalması lazım, öbür türlü sistem kendinden geçiyor. En azından 10-15 GB yer bırakmanızı tavsiye ederim. Withcer 3'ü indirmek istiyorsanız başka bir oyundan vazgeçmeniz gerekiyor.
Benim 160GB içinde CS:GO NFS MW2 ETS 2 CS:GO var 83GB bos alan indircek oyun bulamıyom yetiyor değisir insana göre bence indirme GeForce Now kullan yüklenirse bile 33GB'a o oyun PC siyah ekran vverir yeni HDD alana kadar çalısmaz bildigim kadarıyla 40GB'dan fazladır
Benim 160GB içinde CS:GO NFS MW2 ETS 2 CS:GO var 83GB bos alan indircek oyun bulamıyom yetiyor değisir insana göre bence indirme GeForce Now kullan yüklenirse bile 33GB'a o oyun PC siyah ekran vverir yeni HDD alana kadar çalısmaz bildigim kadarıyla 40GB'dan fazladır.
GeForce Now'ı denedim ama İnternet'im ile 360P de oynuyorum.
120 GB ucuzundan bir şey bulsam HDD almam çünkü kuracağım oyunlar geç açılması falan.
Arkadaşlar SSD'ler çok pahalıymış 120 GB HDD lazım ince hesaptan mı alsam cuma geceleri falan indirim var diyorlar.