33 GB alana Witcher 3 iner mi?

Arkadaşlar 33 GB yer var SSD'de, Steam'de 35 GB alan gerekli diyor, silecek bir şey kalmadı. GTA 5, Rust, Windows ve bir de birkaç gerekli bir şey var. 240 GB SSD az geliyor, 120 GB SSD alacak param da yok ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şuan elektronik ürünlerde indirim var, trendyoldan bakın derim. Reklam olarak kabul edilmez umarım.

Benim 160GB içinde CS:GO NFS MW2 ETS 2 CS:GO var 83GB bos alan indircek oyun bulamıyom yetiyor değisir insana göre bence indirme GeForce Now kullan yüklenirse bile 33GB'a o oyun PC siyah ekran vverir yeni HDD alana kadar çalısmaz bildigim kadarıyla 40GB'dan fazladır

%Temp%'deki dosyaları silebilirsiniz.

10 MB yer açıldı.

64 GB'lik flash var ama 2 büyük oyunu atamıyorum Rust GTA 5.
Oyun GeForce Now'da var mı bilmiyorum ama yeni bir disk alana kadar deneyebilirsiniz.

GeForce Now'ı denedim ama İnternet'im ile 360P de oynuyorum.
120 GB ucuzundan bir şey bulsam HDD almam çünkü kuracağım oyunlar geç açılması falan.
Arkadaşlar SSD'ler çok pahalıymış 120 GB HDD lazım ince hesaptan mı alsam cuma geceleri falan indirim var diyorlar.

Son düzenleme:
Hocam HDD almadan SSD alarak bence hata etmişsiniz. HDD ve SSD vazgeçilmez ikilidir. Alabiliyorsanız HDD alın. HDD önerim şudur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…