Cisco Roman Hectopat Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 105 Çözümler 1 4 Ağustos 2022 #11 ETS 2 de bir deneme yaptım en yüksek ayarlarda 720p akıcı oynadım rahat rahat oyundan oyuna performans farkı oluyor mu? Cisco Roman dedi: ETS 2 de bir deneme yaptım en yüksek ayarlarda 720p akıcı oynadım rahat rahat oyundan oyuna performans farkı oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Pardon ayarlardan baktım çözünürlük 1080p ona rağmen akıcı oynadım.
ETS 2 de bir deneme yaptım en yüksek ayarlarda 720p akıcı oynadım rahat rahat oyundan oyuna performans farkı oluyor mu? Cisco Roman dedi: ETS 2 de bir deneme yaptım en yüksek ayarlarda 720p akıcı oynadım rahat rahat oyundan oyuna performans farkı oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Pardon ayarlardan baktım çözünürlük 1080p ona rağmen akıcı oynadım.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.233 Çözümler 86 4 Ağustos 2022 #12 Cisco Roman dedi: ETS 2 de bir deneme yaptım en yüksek ayarlarda 720p akıcı oynadım rahat rahat oyundan oyuna performans farkı oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Çözünürlük dışında herhangi bir grafik ayar internetten bağımsız faktör.
Cisco Roman dedi: ETS 2 de bir deneme yaptım en yüksek ayarlarda 720p akıcı oynadım rahat rahat oyundan oyuna performans farkı oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Çözünürlük dışında herhangi bir grafik ayar internetten bağımsız faktör.