330 Kbps internet ile GTA 5 kaç saatte iner?

Yoo kardeşim ben saniyede 0.7 ile 1 günde indirmiştim o siteler her zaman doğruyu söylemez birde disslike atmiş herkese
Hocam tabi disslike atacak yanlış bilgi veriyorsunuz.

Teşekkürler. Hocam bende de aynı sorun var PC modeme yaklasık 10 yürüme saniye uzaklığında çok kötü çekiyor. USB ile bağlandığımdan da olabilir fakat bu kadar olması normal değil. Her alette aynı.

Türk Telekom desteğe teşekkürler. Sorunum çözüldü. 450 Kbps’e yükselttiler. Yarın biter. Görsel yüklenmemiş kusura bakmayın atarım şimdi.

İfadeler: tap
Yapay zekaya hesaplattırdığımda 20 gün diyor. Bence daha kısa sürer.

Merhaba, konuyu açarken 25 dakika bekledim. Bu internetim ile GTA 5 ne zaman iner? Görseli koyamamış olabilirim kusura bakmayın. Umarım yüklenmiştir.

Hocam 500 KB ile Epic Games'ten Dying Light 2 indirmiştim 120 GB civarı yaklaşık 3.5-4 gün sürmüştü öyle diyeyim size.

Merhaba, konuyu açarken 25 dakika bekledim. Bu internetim ile GTA 5 ne zaman iner? Görseli koyamamış olabilirim kusura bakmayın. Umarım yüklenmiştir.
araya bayram tatili gireceğinden download süresi değişkenlik gösterebilir

İfadeler: tap
@EmniyetGM @rterdogan @Cia @Teknolojide gayet iyi adımlarla gidiyoruz, Türkiye yüzyılı! Helal olsun size! 450 Kbps internet kullanmayanıda ne bileyim!

Pardon Mbps sandım istifa @CHP

Dosya Ekleri

• IMG_0793.jpeg
    48,4 KB · Görüntüleme: 25
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…